1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. İyilik Vakfı’ndan Özgür-Der’e ziyaret
İyilik Vakfı’ndan Özgür-Der’e ziyaret

İyilik Vakfı’ndan Özgür-Der’e ziyaret

İyilik Vakfı Başkanı Mehmet Sofuoğlu, vakfın yönetim kurulu üyesi Zelal Muhittinoğlu ve Türkiye Filistin Öğrenci Birliği Başkanı Enes El Cezzar ile birlikte Özgür-Der genel merkezini ziyaret ettiler.

15 Aralık 2023 Cuma 20:11A+A-

Mehmet Sofuoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinde, özelde Filistin genelde ise yardım faaliyetlerinin uzandığı tüm beldelerle ilgili karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Başta depremden etkilenen Suriye ve Türkiye’deki şehirlerde olmak üzere Afrika’da ve son olarak Filistin’de yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren İyilik Vakfı başkanı Sofuoğlu, savaş durumundan ötürü acil ihtiyaçların yoğun hissedildiği Gazze’de de yardım çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.

Ayrıca toplantıda; Türkiye’de üniversite okuyan Filistinli ve hassaten Gazzeli öğrencilerin, son savaş durumundan ötürü ailelerinden maddi destek alamadıkları için Türkiye’de müşkil durumda bulundukları ve öğrencilerle ilgili kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının hassasiyet göstermeleri gerektiği konusuna dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT