1. HABERLER

  2. HABER

  3. İyilik-Der Yardım Konvoyu Suriye’ye Gönderildi
İyilik-Der Yardım Konvoyu Suriye’ye Gönderildi

İyilik-Der Yardım Konvoyu Suriye’ye Gönderildi

İyilik-Der Suriye'ye yönelik yardım çalışmalarını devam ederken Mahmut Kaçmazer son yaşanan gündemle ilgili bir açıklama yaptı.

29 Aralık 2013 Pazar 17:38A+A-

HAKSÖZ-HABER

Anadolu Platformu Suriye Yardımları Koordinatörü Mahmut Kaçmazer son günlerde yaşanan tartışmalara yönelik bir basın açıklaması yaptı.

Kaçmazer, kendilerinin sadece insani yardım amaçlı organizasyonlar yaptıklarını ancak bazı çevrelerin bu yönde çaba sarf eden birçok vakfı karalama kampanyası başlattıklarını ifade etti.

Kaçmazer, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

“Suriye dünyanın unuttuğu büyük bir dramın yaşandığı coğrafyanın adı. Bizler de orada üşüyen yavruları ve masum sivilleri unutmayan yardım gönüllüleriyiz. Resmi düzeyde sürdürdüğümüz yardımlar savaştan zarar gören sivillere yöneliktir. Karanlık odakların başlattığı ve üzülerek şahitlik ettiğimiz gelişmelerle birlikte bizim faaliyetlerimiz de tartışma konusu yapılmaya çalışılmaktadır.

Bu konuda dün olduğu gibi bugün de ve yarın da muhtaç olan masumlara yardımlarımız devam edecektir. Her türlü tuzaklara ve zorluklara rağmen ümmetin üşüyen evlatlarına merhem olmaya çalışmaktan geri durmayacağız.”

Dört Tır Dolusu Yardım

Mahmut Kaçmazer yaptığı basın toplantısının ardından İyilik-Der gönüllülerince toplanan ve 4 Tırdan oluşan yardım konvoyu ile birlikte Suriye’ye hareket etti.

Başta gıda ürünleri ve bebek malzemeleri olmak üzere birçok yardım malzemesi bulunan konvoyda ayrıca Suriye’den gelen talep üzerine çok sayıda Kur’an-ı Kerim de yer aldı.

Haber: Yılmaz Bilgen

iyilik-der-01.jpg

iyilik-der-02.jpg

iyilik-der-mahmut-kacmazer-01.jpg

HABERE YORUM KAT