1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İstanbul Ticaret Üniversitesinde Adalet Konuşulacak
İstanbul Ticaret Üniversitesinde Adalet Konuşulacak

İstanbul Ticaret Üniversitesinde Adalet Konuşulacak

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde ​​​​​​Hukukçular Derneği tarafından gerçekleştirilecek panelde adalet, merhamet ve tutarlılık ele alınacak.

04 Aralık 2019 Çarşamba 16:35A+A-

HAKSÖZ-HABER

İstanbul Ticaret Üniversitesinde yapılacak olan programda akademisyen, avukat ve sivil toplum camiasından isimler adaleti konuşacak.

Hukukçular Derneği tarafından gelecek Perşembe günü düzenlenecek olan etkinlikte hukuksal reformlar, adalet mevzuatı ve adalet ile merhamet ölçütleri irdelenecek.

Açılış konuşmalarını İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Asuman Yılmaz ve Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Cavit Tatlı tarafından yapılacak panelin moderatörlüğünü 15 Temmuz Darbe Davaları Platformu Başkanı Avukat Mehmet Alagöz yapacak.

Panelde İstanbul Ticaret Üniversitesi Ceza Muhakemesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adem Sözüer, Özgür Düşünce ve Eğitim Hakları Derneği Genel Başkanı Rıdvan Kaya ve Uluslararası Hukukçular Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Yasin Şamlı birer konuşma yapacak.

Panel İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi Konferans Salonunda 5 Aralık Perşembe günü saat 14.00’de gerçekleşecek.

c26927de-1a32-4a22-8833-d70c7b4f8500.jpg

HABERE YORUM KAT