1. HABERLER

  2. HABER

  3. İstanbul, Adana ve Adıyaman'da Operasyon
İstanbul, Adana ve Adıyaman'da Operasyon

İstanbul, Adana ve Adıyaman'da Operasyon

Türkiye'nin muhtelif illerinde IŞİD ve PKK gibi silahlı örgütlere yönelik operasyonlar devam ediyor.

25 Temmuz 2015 Cumartesi 09:34A+A-

İstanbul

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu'nda operasyon düzenledi.

Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyon, Hacı Ahmet Mahallesi Kurtoğlu Caddesi ile Hacı Ahmet Karakolu, Eburıza Dergâhı, Pir Hüsamettin sokaklarında yapılıyor.

Birçok adreste devam eden operasyon için çevik kuvvet polisleri sokak başlarında çevre güvenliği aldı. Özel harekât polislerinin desteğiyle baskın yapılan adreslerde çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.

Özel harekât polisleri eşliğinde önceden belirlenmiş adreslere eş zamanlı baskınlar yapan Terörle Mücadele polisleri aramaları sürdürüyor.

Adana

Adana'da da PKK'nin gençlik yapılanması YDG-H ile IŞİD üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 54 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri ve Özel Harekât timlerinin sabaha karşı başlayan helikopter destekli operasyonunda, kentin değişik mahallelerinde çok sayıda eve baskın yapıldı.

Operasyonda IŞİD ile YDG-H üyesi olduğu iddia edilen 54 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adlî Tıp Kurumu’na getirildi. Burada işlemi biten zanlılar sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Adıyaman

Adıyaman'da PKK'ye yönelik operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki birçok adrese çok sayıda polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

HABERE YORUM KAT