1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Istakoz ile poz veren AK Partili Şebnem Bursalı’ya tepki
Istakoz ile poz veren AK Partili Şebnem Bursalı’ya tepki

Istakoz ile poz veren AK Partili Şebnem Bursalı’ya tepki

AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’nde yediği ıstakozu paylaşması tepkiye neden oldu.

14 Nisan 2024 Pazar 21:38A+A-

Önce AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’nde yediği ıstakozu paylaşması, ardından AK Parti eski milletvekili ve 31 Mart’ta MHP’nin kazandığı Çankırı’dan belediye başkan adayı Hüseyin Filiz’in Maldivler’den paylaştığı aile tatili fotoğrafları, AK Parti çevrelerinde tepkiye neden oldu. AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel: “Hem halktan sokaktan kopuk hem de yediğini gezdiğini paylaşacak kadar görgüsüz.” AK Parti eski MKYK Üyesi Mücahit Birinci: “Partimizden defolup gidin kardeşim.” İsmail Kılıçarslan: “Bu ‘politik denyoluk’ örneğidir.” Sibel Erarslan: “Mağlubiyette sorumluluğunuz olmadığı gibi üzüntünüz de yok anlaşılan.”

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Instagram hesabından Monaco Yat Kulübü’nde yediği ıstakozu paylaşması ile ardından AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Çankırı belediye başkan adayı olan eski milletvekili Hüseyin Filiz’in Maldivler’den tatil paylaşımı yapması AK Parti çevrelerinde tepki çekti.

AK Parti eski MKYK Üyesi Mücahit Birinci, ıstakoz paylaşımı üzerine Bursalı’yı sert bir şekilde AK Parti’den istifa etmeye çağırdı:

“Milletimiz geçim sıkıntısındayken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco’da ISTAKOZ yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz. Partimizden defolup gidin kardeşim.”

 

Istakoz ve Maldivler paylaşımlarına gösterilen bazı diğer tepkiler…

“Hem halktan kopuk hem görgüsüz”

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel: “Hem halktan sokaktan kopuk hem de yediğini gezdiğini paylaşacak kadar görgüsüz.”

 

“Politik denyoluk”

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan: “Memleketin ekonomik durumu belliyken, doğru ya da yanlış olmasından bağımsız şekilde söyleyeyim, AK Parti’ye ‘dava’ nazarıyla bakan milyonlarca sıradan insan çeşitli sebeplerle kırgın hatta öfkeliyken gittiğin ve pahalı olduğu bilinen tatili gözümüzün içine sokmak en hafif tabirle ‘politik denyoluk’ örneğidir.”

 

“Anlaşılan, mağlubiyette sorumluluğunuz olmadığı gibi üzüntünüz de yok”

Star.com.tr yazarı Sibel Eraslan: “Her halde seçimlerin kaybedildiğine üzülen şurada birkaç kişiyiz? Bayram gününde, gittiğiniz tatilleri, yediğiniz içtiğinizi rahat rahat sergileyebildiğinize göre, bu mağlubiyette hiçbir sorumluluğunuz olmadığı gibi üzüntünüz de yok anlaşılan.”

 

Misvak Caps: “Temizlik şart”

AK Parti destekçisi Misvak Caps hesabından da Bursalı’ya sert tepki geldi.

Misvak Caps, Bursalı’nın gönderisindeki ıstakoz fotoğrafını “İçimizdeki ‘AKP’liler keyif peşinde! Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı nerede hata yaptığını sorgulamak yerine, Monako’da keyif çatıp ıstakoz keyfinin fotoğrafını İnstagram hikayesine paylaşıyor! Temizlik şart!” mesajıyla paylaştı.

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum