İsrail'in Gazze'de hastaneyi vurduğu anlar kamerada

İsrail'in Gazze'de hastaneyi vurduğu anlar kamerada

İsrail'in Gazze'deki bir sağlık kuruluşunu hedef aldığı saldırıya dair yeni görüntü ortaya çıktı. Bir doktorun patlamanın etkisiyle savrulduğu anlar kameraya yansıdı. Tel Aviv yönetiminin uluslararası hukuku hiçe saydığı bir kez daha kanıtlandı.

Filistin Sağlık Bakanlığı, koronavirüs testlerinin yapıldığı merkezi laboratuvarın vurulma anına ait görüntüleri paylaştı.

Patlayan bombaların etkisiyle merkezde bulunanların sağa sola kaçıştığı ve toz bulutlarının yükseldiği görüldü. Bir doktorun patlamanın etkisiyle savrulduğu anlar kameraya yansıdı.

Merkezde saldırı sonrası çekilen görüntülerde ise bombaların verdiği zararın boyutu daha net anlaşıldı. Görüntülerle, İsrail'in uluslararası hukuku hiçe saydığı bir kez daha ispatlandı.

Tel Aviv'in 11 gün süren saldırılarında yaralanan bir Filistinlinin daha şehit olmasıyla, şehit sayısı 254'e yükseldi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir