1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İsrail, Mısır Sınırına Sac Duvar Örüyor
İsrail, Mısır Sınırına Sac Duvar Örüyor

İsrail, Mısır Sınırına Sac Duvar Örüyor

Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu, 1948 yılında işgal edilmiş Filistin topraklarıyla Mısır arasındaki sınıra örmeyi düşündükleri duvara önümüzdeki ay başlayacaklarını duyurdu.

28 Ekim 2010 Perşembe 16:01A+A-

İşgal devleti kendi kafesini örmeye devam ediyor.

Siyonist kabineye başkanlık eden Netanyahu'nun ilgili bütün kurumlara talimat vererek duvarın bir an önce bitirilmesi için çalışmaları hızlandırmalarını istediği belirtildi.

Siyonist Başbakan, işgal rejimini tehdit eden sızmaları önlemek için böyle bir tedbire başvurduklarını iddia etti.

Siyonist işgal rejimi, gayri meşru varlığını korumak, içeriden ve dışarıdan gelebilecek olası tehlikelere set çekmek için her gün yeni tedbirlere, yeni önlemlere ve planlara başvuruyor. Süreç içinde meydana gelen gelişmeler bu topraklar üzerinde meşru olmayan bu varlığın aldığı bütün tedbirlerin güçlü bir irade gösteren direnişin karşısında bir anlam ifade etmediğini gösterdi.

Şimdiye kadar zorbalıktan, korsanlıktan ve barbarlıktan başka bir şey göstermeyen işgalcilerin ömrü alacakları tedbirlere rağmen uzun sürmeyecektir. Tarihte bunu kanıtlayacak onlarca örnek var. İşgale karşı akideye dayalı bir direniş gösteren Filistin halkının özgür ve mutlu olacağı gün yakındır. 

(FİEM)

HABERE YORUM KAT