1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. İsrail Gazze'yi Bombaladı: 1 Filistinli Şehit
İsrail Gazzeyi Bombaladı: 1 Filistinli Şehit

İsrail Gazze'yi Bombaladı: 1 Filistinli Şehit

İsrail savaş uçakları bugün öğleden sonra Gazze’deki Pasaport Dairesi yakınlarında seyir halindeki bir aracı bombaladı. Bir Filistinli şehit olurken birkaç kişi de yaralandı.

03 Kasım 2010 Çarşamba 16:15A+A-

Gazze'deki Sağlık Hizmetleri İdaresi Başkanı Ethem Ebu Silmiyye Filistin Enformasyon Merkezi'ne yaptığı özel açıklamada, Siyonist işgal uçaklarının Gazze'deki Pasaport Dairesi yakınlarında sivil bir araca yaptığı aşağılık saldırıda şehit olan Muhammed Cemal En-Nemnem'in (27) cesediyle olayda yaralanan Filistinli vatandaşların hastaneye nakledildiklerini ifade etti.

Filistin İçişleri Bakanlığı da yaptığı açıklamada, meydana gelen patlamanın Gazze semalarında tur açan işgal uçakların saldırısı neticesinde gerçekleştiğini belirtti.

Siyonist işgal rejimindeki sivil ve askeri yetkililerin son zamanlarda Gazze'deki direniş gruplarının gücünü abartan açıklamaları, Gazze'ye yönelik tehditleri, sınırda yapılan tatbikatlar ve işgal ordusu ile uçaklarının Gazze'ye yönelik saldırılarını artırmaları, işgal ordusunun Gazze'ye açtığı Furkan savaşının öncesini hatırlatıyor.

HABERE YORUM KAT