1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. AFGANİSTAN

  4. İslam Emirliğinden Batı Emperyalizmine tesettür yanıtı
İslam Emirliğinden Batı Emperyalizmine tesettür yanıtı

İslam Emirliğinden Batı Emperyalizmine tesettür yanıtı

Afganistan İslam Emirliği Allah’ın emri olan tesettür için kararname çıkarınca bu da eleştiri odağı oldu. Emirlik eleştirilere sert yanıt verdi.

10 Mayıs 2022 Salı 00:54A+A-

Afganistan İslam Emirliği'nin tüm uygulamalarına karşı çıkan güdümlü medya bu kez tesettür kararnamesi yayınladığı için Afganistanlı Müslümanları hedef aldı

İslam Emirliği yönetiminin Katar Ofisi Sözcüsü Muhammed Naim, Afganistan'da yayınlanan tesettür kararnamesine gelen tepkilere karşılık verdi.

Bu kararname ile "Afganistan İslam Emirliği yönetiminin insan haklarını ihlal ettiğine" yönelik iddialara cevap veren Naim, Batılıların süfli hayatlarına dikkati çekerek şu ifadeleri kullandı:

"İnsan onuruna ve haklarına yapılan en büyük, en kötü ve en açık hakaret, insan ve hayvan evliliği için fırsatlar oluşturmak ve bunun için kanunlar çıkarmaktır."

Batı medeniyeti eski Yunan/Roma putperest medeniyetinin ayak izlerine basmakta, sapkın evlilikleri desteklemekte hatta hayvan ve çocuklara cinsel yönelimi tartışabilmektedir.

Kendi rezil aşağılık yaşam şekillerini düzeltmek yerine İslam Dünyasındaki her girişimi baltalamaya yönelik açıklamalara Afganistan İslam Emirliği anladıkları dilden yanıt vermiş oldu.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum