1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İslam düşmanlarına böyle cevap verilir!
İslam düşmanlarına böyle cevap verilir!

İslam düşmanlarına böyle cevap verilir!

Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akbaş, İslami değerlere hakaret eden isimlerin fakültede reklamının yapılmasına müsaade etmedi.

11 Mayıs 2022 Çarşamba 13:18A+A-

HAKSÖZ HABER

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) 10 Mayıs tarihinde Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Aklıma Bir Fikir geldi projesi kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirmek istedi. Gelin görün ki etkinlikler için seçilen isimler arasında İslami değerlere açıktan düşmanlık eden kimseler de vardı.

Geçtiğimiz yıllarda Kurban Bayramı’nda ülkeyi terk edeceğini söyleyen Leman Sam, kurban geleneğini vahşetle özdeşleştirmeye çalışan sosyal medya paylaşımlarında bulunmuştu. RATEM’in gerçekleştirmek istediği etkinliklerde Leman Sam da tanıtılan isimler arasında bulunuyor. Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akbaş ise İslami değerlere hakaret eden isimlerin fakültede reklamının yapılmasına müsaade etmedi.

b363ce07-6486-46b1-af07-b4264bd76c54.jpg

Tabi ki beklendiği üzere bu durum İslam düşmanlarını rahatsız etti. Gizlice görüntüleri alınan Akbaş, Halk TV tarafından “Dekandan sanatçı ve yazarların olduğu afişe engel: İslam'a küfredenlerin fotoğraflarını koydurmam” başlığıyla yapılan haberde hedef gösterildi!

Mehmet Akbaş videoda gayet anlaşılır bir şekilde “İslam'a küfredenlerin fotoğraflarını koydurmam" diyerek duruşunu özetliyor. Sol-Kemalistler ise aldıkları cevap kendilerine yetmezmiş gibi bir de Mehmet Akbaş’ı hedefe alıyorlar!

Utanmazlık böyle bir şey olsa gerek! Mehmet Akbaş’ı İslami hassasiyetleri gözeten tavrından dolayı tebrik ediyoruz! İslam düşmanlarından anlayış beklemek safdilliktir. Onlar anca zeytinyağı gibi üste çıkmayı bilirler. Bu sebeple gereken cevabı verip kapıyı göstermek en doğrusu olacaktır!

HABERE YORUM KAT

10 Yorum