1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. İşgüzar Muhabir Haber Peşinde!
İşgüzar Muhabir Haber Peşinde!

İşgüzar Muhabir Haber Peşinde!

BirGün’ün şaşkın muhabiri destek amacıyla İslami Cephe bayrağı açan öğrencilerin fotoğrafını alıp “İslami Cephe Türkiye’de örgütlenmeye başladı” şeklinde haber yaptı.

29 Eylül 2014 Pazartesi 15:40A+A-

HAKSÖZ-HABER

BirGün gibi sol gazetelerin Suriye direnişi ve direnişi sahiplenen Müslümanlar aleyhindeki gayri insani yayınları devam ediyor. Tedavi edilen yaralılar üzerine gitmeyi gazetecilik başarısı ve maharet addeden sol medya, birçok üniversitede yetim ve yardım stantlarına saldıran çapulculara İstanbul Üniversitesinde cevap verilmesini de hazmedemiyor.

BirGün’ün işgüzar muhabiri Doğu Eroğlu tam da böyle bir habere imza atmış. Bazı İslami kuruluşları ve üniversitedeki Müslüman öğrencileri toplamış Suriyeli örgütlerin çalışması diye haber yapmış.

İslami Cephe’nin bayrağının ortaya çıkmasını ise daha önce mücahitlerin tedavi edildiği Gaziantep’teki hastanenin deşifre edilmesine bağlamış. Neymiş? Deşifre olmuşlar, artık gizlenme ihtiyacı hissetmeksizin örgütlenmeye başlamışlar. Nitekim ellerinde İslami Cephe bayrağı varmış! Bu mantıkla yıldızlı bere giyen herkes 26 Temmuz Hareketi ya da Bolivya Ulusal Kurtuluş Ordusu mensubu olmalı. Üstelik bu hareket ve ordu Türkiye'de uzun süredir yeraltında da yerüstünde de örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor!!!

BirGün'ün haberi:

islami-cephe-artik-yeraltinda-degil-birgun-gazetesi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum