İşgal medyası öldürülen Filistinli bebekleri dahi terörist olarak lanse ediyor.
Siyonist merkezli Kanal14 televizyonunun internet sayfasında bir skandala imza atıldı. Sayfaya, öldürülen filistinlileri gösteren bir sayaç yerleştirildi.
Katliam sayacı sürekli hareket halinde.
Anlık güncellenen sayfada öldürülen Filistinlilerin sayısı Gazze tarafından açıklanandan daha yüksek.
Ancak asıl skandal, saldırılarda öldürülen bebek, kadın ve yaşlıların da terörist olarak lanse edilmesi.
Sitede ayrıca Gazze'ye yönelik saldırılar, Filistinli yaralılar ve saldırıya uğrayan binalarla ilgili olduğu öne sürülen veriler de yer alıyor.
Sosyal medyadan skandal paylaşıma tepki yağdı.

ABD Başkanı Joe Biden, filistinlilerin can kaybı verilerine güvenmediğini söylemişti. Oysa işgalci İsrail televizyonundaki katliam sayacında paylaşılan rakamlar Filistin tarafının açıkladığından çok daha fazla.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.