1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İşgal rejimi, son 48 saatte 31 siyonistin yaralandığını itiraf etti
İşgal rejimi, son 48 saatte 31 siyonistin yaralandığını itiraf etti

İşgal rejimi, son 48 saatte 31 siyonistin yaralandığını itiraf etti

İşgal ordusu, aralarında subayların ve erlerin bulunduğu 31 işgalci siyonistin son 48 saat içinde Gazze Şeridi'ndeki kara çatışmalarında yaralandığını itiraf etti. 

27 Mart 2024 Çarşamba 11:00A+A-

Siyonistlere ait haber kaynaklarında, işgal ordusunun verilerine göre işgalci subaylardan ve erlerden 288 kişinin Gazze'deki çatışmalarda yaralanmaları sebebiyle tedavi gördükleri ve bunlardan 25'inin durumlarının ağır olduğu belirtildi. 

İşgal ordusunun itiraflarına göre Gazze'deki çatışmalarda şimdiye kadar işgalci erlerden ve subaylardan 596 kişi öldürülürken 3102 kişi de yaralandı.

Ancak siyonistlere ait hastanelerin tuttuğu raporlara göre şimdiye kadar bu hastanelere işgal ordusu mensuplarından 6890 yaralı ulaştırılmış durumda.

Bu bilgiler ise işgal ordusunun resmi itiraflarının gerçekleri yansıtmadığını, işgal ordusunun gerçek kayıp ve yaralı sayısının resmi açıklamalarda itiraf ettiklerinin çok üstünde olduğunu gözler önüne seriyor.

Ayrıca işgal ordusunun, paralı askerlerden öldürülenleri ve yaralananları askeri kayıplar ve yaralılar listesine dahil etmediği de muhtelif basın yayın organlarında dile getirildi. 

Gazze'deki savaşta ayrıca işgal ordusunun yüzlerce askeri aracı ve tankı tamamen ya da kısmen tahrip edildi. İşgal ordusunun Gazze çevresindeki askeri mevzilerine de çok sayıda füze saldırısı gerçekleştirildi ve bu saldırılarda işgalci askerlerden çok sayıda öldürülen veya yaralanan oldu ama işgal ordusu bunları da Gazze savaşı kayıpları listesine dahil etmedi. 

Filistin direnişi işgal güçlerinin bütün saldırgan tutumlarına rağmen 172 günden beri siyonist işgalcilere karşı kararlılıkla mücadele ediyor. Dün İzzettin Kassam Tugayları tarafından, Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde yer alan Asdud şehrine füze saldırıları düzenlenmişti. 

Filistin direnişi yaptığı açıklamalarda işgal ordusunun gerçek kayıplarını gizlediği, gerçek kayıplarının resmi açıklamalarda verilen rakamların çok üstünde olduğunu dile getiriyor.
https://ilkha.com/dunya/isgal-son-48-saatte-31-siyonistin-yaralandigini-itiraf-etti-385193

HABERE YORUM KAT