"İşgal devleti büyük bedel ödeyecek!"

"İşgal devleti büyük bedel ödeyecek!"

İsrail'in bugün düzenlediği saldırıları değerlendiren Ebu Merzuk, Filistin halkının bu vahşet karşısında da boyun eğmeyeceğini kaydetti.

Hamas liderlerinden Musa Ebu Merzuk, İsrail ordusunun son işlediği katliam sonrasında yaptığı açıklamada, İsrail'in saldırısı öncesinde Hamas'ı tasfiye etmek için Gazze'ye yönelik saldır düzenleneceği yönündeki haberleri şaşkınlıkla karşıladığını, saldırı sonrasında Mahmud Abbas'ın müsteşarı Nemr Hammad'ın açıklamalarından sonra Hamas'ın tasfiyesi için İsrail ordusunun teşvik edildiğinin doğruluk kazandığını söyledi.

Bugün düzenlenen saldırı ile aylardır sınır kapılarının kapatılarak Gazze'nin elektiriksiz, halkın aç bırakılmasının aynı saldırının bir parçası olduğunu belirtti.

Gazze'nin bu tür saldırılar karşısında boyun eğmeyeceğini kaydeden Ebu Merzuk, "Ambargo ile Filistin halkını boyun eğdiremedikten sonra bugünkü bu saldırı gerçekleştirildi. Siyonist düşman isteklerine ulaşamayacak. Yıllar önce ambargo uyguladı, düşmanca saldırılar düzenlediler ama başarısız oldular. Şimdi yine başarısız olacaklar" dedi.


Hamas: İşgal Devleti Büyük Bedel Ödeyecek

Hamas, İsrail ordusunun son gerçekleştirdiği katliamı şiddetle kınayarak, saldırının bedelini ağır ödeyeceğini ilan etti.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, İsrail ordusunun son gerçekleştirdiği katliamı şiddetle kınayarak, saldırının bedelini alğır ödeyeceklerini duyurdu.

Hamas sözcüsü Fevzi Berhum, Hamas ve direniş hareketlerinin bu vahşi saldırıdan her zamankinden daha güçlü olarak çıkacağını söyledi.

(isra haber)

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir