İrşad'da Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

İrşad'da Ramazan Etkinlikleri Sürüyor

Almanya’da Kur’an ayını hakkıyla ifa edebilmeye katkı amacıyla İrşad Kitabevi’nin düzenlediği Ramazan Programı devam ediyor. Programda Müslümanlar bir araya gelerek Batı’da Ramazanı topluca idrak edebilmenin önündeki engelleri aşmaya çalışıyorlar.

"Ramazanla Buluşma", "Kur'an ve Ramazan", "Oruçla Arınma, İtikafla Adanma", "Muhakkak Müminler Kardeştirler", "Kadir Gecesi ve Kur'an", "Mezheplerin Dindeki Yeri" gibi başlıkların yer aldığı Ramazan programı 18 Eylül Cuma günü Kudüs Gecesi etkinliği ve toplu iftarla devam ediyor. Program 20 Eylül Pazar günkü bayramlaşma ile sona eriyor.

İrşad Kitabevi'nde düzenlenen bu etkinliklerde İrşad'ın yanı sıra Beytu's-Selam, Mizan Derneği gibi kuruluşlar da yer alıyor. Seminerler Daru'l-Erkam e.V. (İrşad Kitabevi - Neuss) adresinde yapılırken Müslümanlarla Dayanışma Platformu tarafından organize edilen Kudüs Gecesi ve iftar Wuppersaal Düğün Salonu'nda; bayramlaşma ise Pippolino'da düzenlenecek.

Ramazan Programının Ayrıntıları:

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir