1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçılık sadece kötülük yaymaz, aynı zamanda feci derecede aptallaştırır!
Irkçılık sadece kötülük yaymaz, aynı zamanda feci derecede aptallaştırır!

Irkçılık sadece kötülük yaymaz, aynı zamanda feci derecede aptallaştırır!

Muhacirler aleyhine ürettikleri yalan ve iftiralar ırkçı kesimlerde derin bir aptallaştırma olgusuna dönüşme yolunda.

25 Nisan 2022 Pazartesi 15:30A+A-

HAKSÖZ-HABER

Irkçılığın büyük bir illet, daha doğrusu bir kötülük odağı olduğu malum. Bulaştığı kişileri insanlıktan çıkaran bu sapkın tutum aynı zamanda yoğun biçimde zihinleri dumura da uğratmakta. En saçma iddialar bile tartışılmaya gerek duyulmadan kabul görüyor.  Akıl almaz iddialar bile büyük bir hüsnü kabulle karşılanabiliyor. Hasta ruhlu biri ortaya bir yalan atıyor. Çok sayıda kişi bu yalanı tekrarlıyor.

Adam bir markette alışveriş yaparken karşılaştığını iddia ettiği bir durumu son derece uyduruk bir şekilde twitter hesabından paylaşıyor. Arap gençlerin bonkörce alışveriş yapıp sonra kasada gösterdikleri kendilerine Türkiye Cumhuriyeti tarafından verilen bir kart sayesinde tutarın yaklaşık çeyreğini ödediklerini söylüyor.

İlginç olan bu aptalca yalan binlerce kişi tarafından beğeniliyor. Hatta gazeteci sıfatıyla dolaşan birileri bu ucuz yalanı hesabından paylaşıyor. Sahtekarın birinin paylaştığı bu aptalca yalan sahtekarın takipçi sayısını birkaç kere katlayan sayılara ulaşabiliyor. Akıl, insaf, merhamet tatile çıkmış; yalanlar, iftiralar saldırmak için fırsat kollayan kuduz köpekler gibi ortalıkta cirit atıyor.

Bu manzara karşısında başka diyecek bir şey bulamıyoruz, ‘yuh’ diyoruz!

frlpyzvxiaakbwz.jpg

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum