1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçı, terbiye yoksunu Tanju Özcan’a haddini bildirdiler
Irkçı, terbiye yoksunu Tanju Özcan’a haddini bildirdiler

Irkçı, terbiye yoksunu Tanju Özcan’a haddini bildirdiler

Bolu Belediyesi'nde AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar, belediye başkanı Tanju Özcan'a gereken cevabı verdi!

22 Şubat 2023 Çarşamba 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP’li Tanju Özcan, Türkiye’de ırkçılığın aktif siyaset içerisinde normalleşmesi için elinden geleni yapan iki isimden birisi. Özcan sadece ırkçı değil... Geçtiğimiz sene 16 Mayıs tarihindeki Belediye Meclisi'ndeki oylama sırasında el kaldıran üye Hacer Çınar'a "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor." sözleriyle karşılık veren Özcan terbiyeden de yoksun olduğunu kanıtlamıştı. "Kadın haklarını" sakızını çiğneyen sol-seküler kesimler ise bu edepsizlik karşısında hiçbir şey yapmamıştı!

Depremzedelere yapılacak yardımların görüşülmesi için olağanüstü toplanan Bolu Belediye Meclisinde, AK Parti grubu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasındaki tansiyonun yükselmesi sonrasında daha önce Özcan’ın sözlü tacizine uğrayan AK Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar gereken cevabı verdi.

Özcan’a su şişesi fırlatıp “ahlaksız, pislik adam” diyen Çınar, Tanju Özcan’ın gerçek anlamda tanımlamış oldu. Özcan ise bu tepki karşısında ne diyeceğini bilemez hale geliyor!

Irkçı, terbiye yoksunu Tanju Özcan, Türkiye tarihindeki en düşkün politikacılardan birisi şüphesiz. Bu “karakter” özellikleri ideolojik olarak durduğu yerle yakından ilişkili muhakkak!

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum