1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Irkçı-faşist Ümit Özdağ yine alay konusu oldu
Irkçı-faşist Ümit Özdağ yine alay konusu oldu

Irkçı-faşist Ümit Özdağ yine alay konusu oldu

Toplam 109 üyeye sahip olan ırkçı Ümit Özdağ’ın partisi Suriyeli muhacirlerin geri gönderilmesi için 10 milyon imza toplayacakmış!

09 Ocak 2022 Pazar 20:29A+A-

Sadece Suriyeli mültecilere yönelik ırkçı söylemlerle siyaset yapmaya çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacıların gönderilmesi için 10 milyon imza toplayacaklarını söyledi. Sadece 109 üyesi olan partinin genel başkanı ırkçı Ümit Özdağ bir kez daha rezil olurken sosyal medyada alay konusu oldu.

İYİ Parti’den istifa edip Zafer Partisi’ni kuran Ümit Özdağ, sadece Suriyeli mülteciler üzerinden nefret söylemleri geliştirerek taraftar toplamaya çalışıyor. Sadece 109 üyeye sahip olan ve halk nezdinde hiçbir karşılığı olmayan ırkçı Ümit Özdağ ve partisi, her söylemiyle biraz daha dibe batıyor.

Son olarak partisinin üye sayısını hesaba katmadan yaptığı meydan okuma, Özdağ’ı iyice rezil etti.

Irkçı Ümit Özdağ, Suriyeli muhacirlerin gönderilmesi için 10 milyon imza toplayacağını belirerek, “Ne yaparsanız yapın Zafer Partisi 10 milyon imza toplayacak. Suriyeliler Suriye’ye, vatanlarına dönecek.” dedi.

10 milyon kişiden imza alacağını ileri süren Ümit Özdağ’ın partisinin üye sayısı dikkatlerden kaçmadı. Yeni Akit’in naklettiğine göre, yalnızca 109 üyeye sahip olan ırkçı Zafer Partisi’nin, 10 milyon kişiye nasıl ulaşacağı soru işaretlerine neden oldu.

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum