1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Irkçı CHP'liye Göre Suriyeliler PKK'dan Daha Tehlikeli!
Irkçı CHP'liye Göre Suriyeliler PKK'dan Daha Tehlikeli!

Irkçı CHP'liye Göre Suriyeliler PKK'dan Daha Tehlikeli!

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Suriyeli muhacirler için, “Suriyeliler bence PKK’dan da daha büyük tehlikedir. Çünkü PKK’nın olduğu yerler kırsal bölgelerdir ama bunlar Türkiye’nin her tarafındalar şu anda” dedi.

05 Nisan 2016 Salı 11:45A+A-

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sorun Doğu'da, Çözüm Batı'da" söylemiyle Türkiye'nin 81 ilini kapsayan bir program gerçekleştirdiklerini belirterek, bu kapsamda Malatya İl Başkanlığını da ziyaret ettiklerini söyledi.

Partilerinin genel sorunlarından birinin herhangi bir konuda ortak dil ve söylem geliştirememesi olduğunu anlatan Erol, bu programla kurumsal bir söylemin oluşması için ön çalışma yapmış olacaklarını ifade etti.

SURİYELİLER PKK’DAN DAHA TEHLİKELİ

Türkiye’nin “terör örgütü çöplüğü” olduğunu ileri süren Erol, “Suriyeliler bence PKK’dan da daha büyük tehlikedir. Çünkü PKK’nın olduğu yerler kırsal bölgelerdir, ama bunlar Türkiye’nin her tarafındalar şuanda” şeklinde konuştu.

Suriyelilerin eğitim düzeylerini de tahfif eden Erol, “Suriyeliler eğitim ve kültür olarak Türkiye’den 70-80 yıl geride” ifadesinde bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu da iktidara gelmeleri halinde Suriyeli mültecileri ülkelerine göndereceklerini vaad etmişti.

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT

1 Yorum