1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. İRAN

  4. İran’ın güçlü kuvvetli kolları İsrail hariç her yere uzanıyor…
İran’ın güçlü kuvvetli kolları İsrail hariç her yere uzanıyor…

İran’ın güçlü kuvvetli kolları İsrail hariç her yere uzanıyor…

İran’ın füze ve İHA saldırısı oldukça ilginç yayın organları tarafından farklı şekillerde lanse edildi.

14 Nisan 2024 Pazar 16:15A+A-

HAKSÖZ HABER

İran yıllardır Siyonist çete ve ABD’yi tehdit ediyor. Bu tehditler artık öylesine normalleşti ki kimse ciddiye bile almıyor. Geçtiğimiz haftalarda İran’ın Suriye’deki elçilik binasına yönelik Siyonist çete tarafından gerçekleştirilen saldırıdan sonra da İran yine tehditler savurdu.

Bu seferki tehditlerin sonucunda ise her zamankinden farklı olarak dün gece “sahada” da bir şeyler yapılacağı yönünde açıklamalar kamuoyu ile paylaşıldı. İran, Siyonist çete ve ABD’yi bilgilendirdikten sonra “izin verilen” yerlere yönelik füze ve İHA saldırıları gerçekleştirdi. Bu saldırıların nasıl bir tahribata sebep olduğunu şuan bilemiyoruz ancak sürecin kendisi oldukça trajikomikti. Saldıracağı hedef saldırdığı rejim tarafından tayin edilen atışlarla İran yine çok başarılı bir şekilde göz boyadı!

İran’a yakın çevreler ve İran’ın ekonomik ağı içerisinde yer alan ideolojik paydaşlar İran tarafından gerçekleştirilen bu tiyatroyu göklere çıkartarak algıyı inşa etmeye çalıştılar. İran’ın eskiden beri yaptığı en iyi iş olan algı ve manipülasyon yine devredeydi özetle… Suriye ve Irak’ta da ABD’ye yönelik saldırılarından önce ABD makamlarını bilgilendiren İran, yine büyük ve küçük şeytan ile irtibatlı olarak füzelerini ateşledi ve oyunu bozdu!

Siyonist çetede beklenen etkiyi oluşturmayan atışlar oldukça ilginç yayın organları tarafından farklı şekillerde lanse edildi. Sadece İrancı hesaplar değil Aykırı gibi Kemalist hesaplar da İran hesabına propaganda seferberliği başlattı.

İran tarafından yayımlanan içi boş propaganda füzelerinin videosunu paylaşan Aykırı, “İran hipersonik füzelerinin videosunu yayınladı: ‘İsrail'e 400 saniye!’ “ başlığını attı.

ekran-goruntusu-2024-04-14-162014.pngekran-goruntusu-2024-04-14-162400.png

Anlaşılan o ki İran’ın “güçlü kuvvetli” kolları İsrail hariç her yere uzanıyor… Irkçı-Atatürkçü içerikleriyle bilinen Aykırı’nın İran ile nasıl bir ilişkisi olduğu bilinmezliğini korurken İran’ın manipülasyon ağının nerelere eriştiğini görmek gerekiyor!

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum