1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İntihar Etmek İsteyen Genci Davutoğlu Vazgeçirdi
İntihar Etmek İsteyen Genci Davutoğlu Vazgeçirdi

İntihar Etmek İsteyen Genci Davutoğlu Vazgeçirdi

AK Parti logolu tişörtle intihar girişiminde bulunan kişiyi Ahmet Davutoğlu ikna etti

02 Mayıs 2019 Perşembe 00:52A+A-

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişimi yaşandı. 'İşsizlik' nedeniyle intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Duran Yıldırım isimli genci, o sırada konvoyuyla köprüden geçmekte olan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ikna etti.

Artı Gerçek'ten Can Bursalı'nın haberine göre, Duran Yıldırım adlı işitme engelli genç, saat 13.00 sıralarında köprünün Edirne istikametinde korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık iki saat boyunca süren intihar girişimi sırasında köprüden geçmekte olan eski Başbakan ve AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu konvoyunu durdurarak Duran Yıldırım'ı ikna etmeye çabaladı. Üzerinde AK Parti logolu tişört ve bayrak bulunan Yıldırım, Davutoğlu'nun ve koruma ekibinin çabalarının ardından ikna olarak korkuluklardan indi.

Duran Yıldırım'ın işsizlik nedeniyle bunaldığı ve annesinin mezarının olduğu Tokat'ın Zile ilçesinde iş bulmak istediği öğrenildi.

Öte yandan Demirören Haber Ajansı, ilk haberinde Ahmet Davutoğlu'nun intihar girişimine müdahale etmesine yer vermedi. DHA, bir süre sonra abonelerine geçtiği haberi güncelleyerek, Ahmet Davutoğlu'nun intihar girişimine müdahale ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum