1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İnsanlığın uyanışına doğru...
İnsanlığın uyanışına doğru...

İnsanlığın uyanışına doğru...

Mehmed Göktaş, Gazze'de yanan ateşin elden ele nasıl büyüyerek zalimler için bir yangına dönüştüğünü inceliyor.

15 Mayıs 2024 Çarşamba 10:30A+A-

Mehmed Göktaş / Doğruhaber

Gecikmeli ama muazzam bir uyanışa doğru!

Gazze’deki acziyetimizden, çaresizliğimizden dolayı kendi kendimizi kınayan çok şeyler yazdık, çok şeyler konuştuk, bağırdık, çağırdık ama hiçbir zaman Allah’tan ümidimizi kesmedik.

Bize düşen buydu çünkü her insanın kendisine göre bir uyanış şekli vardır. Kimimiz en ufak bir sesle uyanır, kimimiz illa ki bir alarmla uyanır, kimimiz dokunmakla, dürtüklenmekle uyanır kimimiz de ancak tekmeyle uyanır.

Ama elhamdülillah uyanıyoruz galiba, özellikle kitleler halinde uyanıyoruz, sersemlik dönemini atlattık, hem önümüzü daha net görüyoruz ve ne yapacağımızı biliyoruz. Yapılması gerekenin kesintisiz toplu etkinlikler, şimdiye kadar olduğundan daha etkin boykotlar olduğuna şahit olduk.

Elbette hem bireyler olarak hem de devlet olarak çok daha etkin bir şeyler yapabilseydik ama olmadı. Gecikmeli de olsa güzel etkinlikler yapıldığına şahit oluyoruz.

İtiraf edelim ki bu konuda Batı başkentleri bize öncülük etmiş, bize cesaret vermiş, Siyonist terör devletini sarsmış, bununla kalmamış kendi ülkelerindeki Siyonist uşağı yönetimleri sarsmış, sarsmaya da devam ediyor.

İşin güzel bir yönü, bu muazzam direniş artarak devam ediyor. Sizin anlayacağınız şu anda büyük bir tarih yazılıyor. Söyleyin, bugüne kadar şahit olduğunuz hangi devrim yeryüzünü böylesine sallamıştır?

Bu hafta sonu İstanbul’da dünya çapında âlim, kanaat önderi, yazar ve aktivistlerin katılacağı, iki gün sürecek bir toplantı gerçekleştirilecek. Sadece konuşmaların yapılacağı bir toplantı olmaktan öte katılımcıların kendi aralarında ikili ve çoklu müzakerelerin gerçekleşeceği, kimin ne yapabileceğinin net bir şekilde ortaya konacağı çok hayırlı bir toplantı olacağına inanıyoruz.

Bunun yanında birçok şehirde benzer etkinlikler düzenlenmektedir. Aynı şekilde cuma namazı sonrası büyük camilerdeki eylemlerin de artarak devam edeceğini öğreniyoruz.

İnşaallah stadyumlar da kendilerinden beklediğimiz sesi verecek gibiler. Gözümüz her türlü etkinliklerde olacak.

İşte bütün bunlar muazzam uyanışın ayak sesleri olacak ve hepimiz buna şahitlik edeceğiz.

Selam ve dua ile!

HABERE YORUM KAT