1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. İnsan ve Değer Hareketi Genel Merkezi açıldı!
İnsan ve Değer Hareketi Genel Merkezi açıldı!

İnsan ve Değer Hareketi Genel Merkezi açıldı!

İnsan ve Değer Hareketi, Türkiye’deki ıslah çabalarına eklenen yeni bir halka olarak faaliyetlerine başladı!

05 Eylül 2021 Pazar 10:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Zekeriya Şengöz’ün Genel Başkanlığını yaptığı İnsan ve Değer Hareketi İstanbul Fatih’te faaliyetlerine başladı. Açılış programına İslami çevrelerden ve siyasi partilerden birçok isim iştirak etti. Akdav Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kayan, İnsan ve Değer Hareketi’nin ilke ve esasları hakkında kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programı Türkistan-Der Başkanı Burhan Kavuncu, Medeniyet Vakfı Başkanı Kazım Sağlam, Anesiad Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Alay, Mazlumder İstanbul Şb. Başkanı Ali Öner, Prof.Dr. Ahmet Ağırakça, Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, Mavera Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca, Pakistan Dayanışma Platformu Başkanı Dr. Nedim Çavdari, Namaz Gönüllüleri Platformu’ndan Abdullah Yıldız, Salih Akverdi, İmece Yönetim Kurulu’ndan Yunus Aksu, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Muhammed Emin Yıldırım’ın yaptığı dua ile son bulan açılış programıyla İnsan ve Değer Hareketi Türkiye’deki ıslah çabalarına yeni bir halka olarak eklendi.

Allah’tan muvaffakiyetler diliyoruz. Rabbimiz çabalarımızı bereketlendirsin…

HABERE YORUM KAT

7 Yorum