1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İmamoğu'ndan megalomanik çıkış: Erdoğan bana imreniyor!
İmamoğu'ndan megalomanik çıkış: Erdoğan bana imreniyor!

İmamoğu'ndan megalomanik çıkış: Erdoğan bana imreniyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tevazuu ile gönüllerdeki yerini pekiştiriyor(!)

11 Haziran 2021 Cuma 17:47A+A-

HAKSÖZ HABER

Belediye Başkanı olduğu günden bugüne ciddi hiçbir icraatı olmayan Ekrem İmamoğlu, kendisinin bulunduğu makamdaki çalışkanlığıyla önce Başbakanlık ardından ise Cumhurbaşkanlığı yapmaya hak kazanan Recep Tayyip Erdoğan için “Bana imreniyor!” dedi.

Karadeniz fıkrası tadında bu sözler Ekrem İmamoğlu’nun enaniyet problemini gösteren cinsten. Cumhurbaşkanı’nın kendisini “tırnaklarını yer gibi izlediğini” söyleyen Ekrem İmamoğlu’nun seçim sürecinde çizilen “hepimizin Ekrem abisi” imajıyla uzaktan yakından alakası yok aslında! “Şunu da hissediyorum: İçten içe sempati duyduğunun da farkındayım. Bu sempatisini de çok beğeni ile karşılıyorum. Hatta bir hayranlık duygusunun oluştuğunu hissediyorum. Aklından çıkmıyor. Biraz da sanki imreniyor gibi. Yani imrenerek izlediğinin de farkındayım. Vardır ya; çok imrenirsen tırnaklarını yer gibi izlersin, sanki beni öyle izliyor Ankara’dan. Ne mutlu bana. Bundan mutluyum. Gerçekten sıkı bir takipçimiz olduğunu düşünüyorum"

Recep Tayyib Erdoğan ile siyasi olarak farklı kamplarda yer alabilirsiniz. Sevmek zorunda da değilsiniz ancak Belediye Başkanlığı sürecinde yaptıkları hala tüm ülkenin hafızasında. İstanbul Türkiye’nin kalbidir. Recep Tayyib Erdoğan ise İstanbul için yaptığı hizmetler sayesinde Cumhurbaşkanlığına kadar uzanan bir siyasi serüvene sahip. Buna saygı duymanız gerekir...

Bu bağlamda Ekrem İmamoğlu’nun daha çok yolu var. Şuana kadar ise ciddi hiçbir şey yaptığına şahit olamadık! Buna rağmen Erdoğan’ın kendisini “tırnaklarını yer gibi izlediğini” söylemek ciddi bir karakter problemine delil olarak gösterilebilir!

İmamoğlu çıtayı çok yükseltti. Bakalım ilerleyen günlerde 2 yıllık görev süresi gibi hiçbir şey yapmadan mı o çıtayı aşmaya çalışacak?!

HABERE YORUM KAT

9 Yorum