1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İmamoğlu’nun hedefinde şimdi büfeler var: Her şey çok güzel olacak!
İmamoğlu’nun hedefinde şimdi büfeler var: Her şey çok güzel olacak!

İmamoğlu’nun hedefinde şimdi büfeler var: Her şey çok güzel olacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimsenin anlam veremediği işler yaparak içi boş vaatlerini gözler önüne sermeye devam ediyor!

17 Eylül 2020 Perşembe 15:38A+A-

Abdurrahman Güner / Haksöz Haber

İBB bünyesinde ihale yoluyla faaliyet gösteren büfelere yönelik yapılan düzenlemeler büfe sahiplerinin mağdur olmasına yol açıyor. İhale yoluyla işletilen büfelere “yenileme sözleşmesi” adı altında 80-100 bin lira arası bir ücret talep eden büyükşehir belediyesinin, kiraları ise 2 bin liradan 9 bin liraya çıkartmaya çalıştığı iddia edildi. Kısa bir sürede yeni sözleşmeyi onaylamaları yönünde baskı uygulanan büfe sahipleri bu duruma tepki gösterirken 18 Eylül Cuma günü Saraçhane Parkı’nda basın açıklaması yapma kararı aldı. İBB iştiraki Kültür A.Ş. tarafından Büfe ve Gazete Bayilerinin kiralarına yönelik yapılmak istenilen zamlara karşı düzenlenecek olan basın açıklaması saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

Büfelere yönelik alınan bu hızlı kararlar aksini vaat etmesine rağmen birçok işçinin işine son veren Ekrem İmamoğlu için şimdi de büfelerin el değiştirmesine dönük adımlar mı atılıyor sorusunu akla getirdi.

9bde3616-946d-460d-9b1c-7af1589fffd6.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum