1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İçlerindeki İslam düşmanlığını kusmak için bahane arıyorlar
İçlerindeki İslam düşmanlığını kusmak için bahane arıyorlar

İçlerindeki İslam düşmanlığını kusmak için bahane arıyorlar

Kemalist medya, Gazze’ye destek soykırımcı İsrail’e lanet yürüyüşlerinden rahatsız oluyor.

29 Ocak 2024 Pazartesi 18:33A+A-

Terör devleti İsrail, Gazze’de vahşi katliamlarını sınırsız bir şekilde sürdürürken, Türkiye’de halk bu katliamlara tepki vermek için protesto gösterileri düzenlemekte. Bu protestolar siyonist İsrail’in Türkiye’de temsilciliğini yapan Kemalist kesimi rahatsız ediyor. Kemalistler siyonist İsrail karşıtı protestoları içlerindeki İslam düşmanlığını kusmak için kullanıyorlar.

Bunun son örneği Tele 1’de yayınlanan haberde yaşandı. “Şeriat bayrağı ile yine yürüyüş düzenlendi”, “Ne tesadüf yine Pazar günü yürüdüler”, “Boğaz’da şeriat yürüyüşü”, “Santa Maria kilisesinde düzenlenen saldırıdan 2 saat sonra bu yürüyüş düzenlendi.” vb. tezviratlarla İsrail karşıtı eylem bahane edilerek İslam’a kinlerini kustular. Kopyala yapıştır şeklinde çoğaltılan bu tezviratlar sosyal medyada son hızla paylaşıldı.

Terör devleti İsrail’in katliamları dünyanın her ülkesinde her kesimden insan tarafından büyük gösterilerle protesto edilirken. Türkiye’de Kemalist/sol kesimden bir tepki gelmediği gibi, tepki verenler üzerinden İslam’a saldırıyorlar.

 

atsiz1.jpg

vwo.jpeg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum