1. HABERLER

  2. HABER

  3. HÜDA PAR'dan 'aday çekme' iddialarına yanıt
HÜDA PAR'dan 'aday çekme' iddialarına yanıt

HÜDA PAR'dan 'aday çekme' iddialarına yanıt

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, adaylarını geri çekmeyeceklerini ve seçime katıldıkları için kendilerine tepki gösterenleri eleştirdi.

18 Mart 2024 Pazartesi 20:19A+A-

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bitlis il başkanlığındaki açıklamasında, partisinin adaylarını geri çekecekleri yönündeki iddiaları yalanladı.

Yapıcıoğlu, Meclis'teki varlıklarının rahatsızlık yarattığını ve bu durumun açıkça ifade edildiğini belirterek, parti olarak seçime katılmalarından da rahatsız olanların olduğunu dile getirdi. İttifak içinde bulunmalarının da bazı kesimleri rahatsız ettiğini ifade eden Yapıcıoğlu, bu tür rahatsızlıklarının kendilerini etkilemeyeceğini vurguladı.

Partilerinin, milleti rahatsız etmeye yönelik oyunlara izin vermeyeceklerini söyleyen Yapıcıoğlu, geçmişte olduğu gibi bu oyunları boşa çıkaracaklarını dile getirdi. Siyasi rekabetin önemine değinen Yapıcıoğlu, seçimlere savaş değil, kardeşlik ve huzur için gittiklerini belirtti. Adaylarının geri çekileceğine dair iddiaların gerçek dışı olduğunu vurgulayan Yapıcıoğlu, partilerinin her yerde adaylarını gösterdiğini ve seçimleri kazanmak için ellerinden gelen çabayı ortaya koyacaklarını ifade etti.

Son olarak, vatandaşlara seslenerek adaylarını geri çekmek için aday göstermediklerini ve her yerde seçimlerde aktif olarak yer alacaklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT