1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hizmet bekleyen halka İBB yetkililerinden "trol" suçlaması
Hizmet bekleyen halka İBB yetkililerinden "trol" suçlaması

Hizmet bekleyen halka İBB yetkililerinden "trol" suçlaması

İstanbul’da son yılların en yoğun kar yağışı oldu. Kurumların bu durumda sıkıntı çekmesi normal ama başkalarını eleştirmekte bayağı mahir olan İBB sözcüsü, İBB’den hizmet talebinde bulunanları trol olmakla suçladı.

25 Ocak 2022 Salı 00:48A+A-

Haksöz Haber

İstanbul’da öğleden sonra yoğunlaşan kar yağışı bir çok sıkıntıya sebeb oldu. Havalimanı, çevre yolları, ana arteller ve ara yollar bundan nasibini aldı. Birçok kişi yollarda saatlerdir mahsur durumda.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu durumda sıkıntı çekmesi normal ama yollarda sıkıntı çeken kişilerin İBB’yi eleştirmesi de aynı şekilde normal bir durum.

CHP tandanslı kişiler hemen İstanbul havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu üzerinden hükümete hakaretlerde bulunurken İBB’yi olağanüstü çalışmalar içinde göstermesi komik bir görüntü oluşturmakta.

Özellikle İBB Sözcüsü Murat Ongun’un İBB’yi eleştirenlere ''İstanbul’da olağanüstü bir kar yağışı ve olağanüstü bir mücadele var. Böyle zamanlar “trol” ordularının ekmek teknesidir. Tüm kamu kurumları ve belediyelerimiz var gücüyle mega kentte çalışıyor. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı.'' tweetiyle cevap vermesi tam bir aymazlık!

İBB’nin sorumluluk bölgelerinde yollarda mahsur kalan, metrobüs ve metrolarda sıkıntı çeken kişilerin şikayetlerini dile getirmelerini hemen trollükle suçlamak sorumluluğu üzerinden atmak değil de nedir?

HABERE YORUM KAT

12 Yorum