1. HABERLER

  2. HABER

  3. EĞİTİM

  4. Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Rıza Çelik Kemalistlerin Hedefinde!
Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Rıza Çelik Kemalistlerin Hedefinde!

Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Rıza Çelik Kemalistlerin Hedefinde!

Cumhuriyet, Odatv, Halktv, Evrensel gibi Kemalist Ulusolcu medya mahfilleri CHP’den de destek alarak Eskişehir Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu ve okulun müdürü Ali Rıza Çelik’e karşı linç kampanyasına giriştiler.

25 Aralık 2019 Çarşamba 12:41A+A-

HAKSÖZ-HABER

Eskişehir’de 1168 öğrencisi olan Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu alanında ilklere imza atmış başarılı bir okul. Halihazırda 53 yetime yılda 80 bin TL kadar nakit yardımda bulunan okul, 45 yetimin yemek, 32 yetimin de servis masraflarını tamamen karşılıyor. Ayrıca düzenlediği kan bağışı kampanyasıyla Türkiye’de alanında birinci olan okul CHP ve diğer Kemalist Ulusolcu kesimlerin dikkatlerini üzerine çekiyor.

Kemalist Ulusolcular bir süre karalama kampanyası başlattıkları okul hakkında aradıkları açığı nihayet buldu ve okulda bir öğretmen ile bir grup hizmetli arasında yaşanan olayı kullanarak tüm bu başarıların arkasındaki isim olan müdür Ali Rıza Çelik’i hedef tahtasına koyma malzemesi olarak kullandılar.

Kentte bir öğretmen öğrencisini Fatih Sultan Mehmet Ortaokulundan alıp Hızırbey İmam Hatip Ortaokuluna kaydırmak istiyor. Ardından okul müdürü Ali Rıza Çelik kaydın sınavlar nedeniyle Kasım ayının 15’inde yapılmasını istiyor. Fakat kaydı yaptırmak isteyen öğretmen kayıt yapılmadan öğrenciyi okula gönderince linç girişiminin ilk adımı atılıyor. Öğretmen aranıyor. Daha sonra okula geliyor ve okul müdürü bir veliyle görüşmekte iken iddia odur ki sesini yükseltiyor ve müdür Ali Rıza Çelik’in görüştüğü veliyle tartışıyor. Kameralara yansıyan o anlarda müdür Ali Rıza Çelik’in kavgayı ayırmaya çalıştığı açıkça görüldüğü halde öğretmen “Beni Ali Rıza müdür dövdü” diyor. Görüntüler ortaya çıkınca ise ifade değiştiriyor ve “Servisçiler bana vurdu” ifadesini kullanıyor.

Fakat ok yaydan çıkıyor. Kemalist Ulusolcuların zaten radarında olan müdür Ali Rıza Çelik’e karşı linç kampanyasına girişiliyor. Hatta süreç o derece ileri gidiyor ki; CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakır Özer konuyu TBMM’ye taşıyor! Bundan sonra ise Kemalist Ulusolcu medya İslam ve Müslümanlara karşı tahammülsüzlüğünü Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu ve Müdürü Ali Rıza Çelik üzerinden gösteriyor. Kemalist Ulusolcu medyanın kışkırtması üzerine galeyana gelen bir grup şehir magandası ellerinde sopalarla okula saldırıyorlar. Saldırı anını gösteren kayıtlar anbean kameralara yansıyor.

Kemalist Ulusolcu medyanın CHP’den de destek alarak bu noktaya getirdiği olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor. Okullarının ve müdürlerinin hedef tahtasına oturtulmasına tepki gösteren Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu öğrenci velileri Ali Rıza Çelik ile dayanışma içerisinde olacaklarını ilan ettiler.

Sürece dair bilgileri içeren ve öğrenci velilerinin tepkisini yansıtan Akit TV’ye ait video-haber >>>

HABERE YORUM KAT

7 Yorum