1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Her şeyi yalan üzerine kurguluyorlar!
Her şeyi yalan üzerine kurguluyorlar!

Her şeyi yalan üzerine kurguluyorlar!

Zafer Partisi Kurucular Kurulu üyesi İncilay Gezgin Şekerdağ, sosyal medya hesabından 2018 yılında gerçekleştirilen ve Yasin Aktay’ın konuşmacı olduğu bir programı 2022 yılında gerçekleştirilen bir etkinlik şeklinde servis etti.

11 Haziran 2022 Cumartesi 09:03A+A-

HAKSÖZ HABER

Yalan ve gerçeğe aykırı durumları parti ilkesi haline getiren Zafer Partisi ve üyeleri, ırkçı söylemlerine bir yenisini eklemek için harekete geçti.

‘İstanbul’da Yaşayan Arap Aydınlar Çalıştayı’ 2018 yılında İBB kültür etkinlikleri kapsamında İstanbul’da gerçekleştirilmişti. Zafer Partisi’nin her şeyi yalan ve ayrımcılık üzerine kurguladığı siyasi arenada Zafer Partisi Kurucular Kurulu üyesi İncilay Gezgin Şekerdağ da Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda olayın 2022 yılında gerçekleştirildiğini iddia etti.

İncilay Gezgin Şekerdağ sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Bu kadar problemin yaşandığı, vatan kaygısı duyduğumuz bugünlerde bizleri güldüren haberler de oluyor. "İstanbul'da yaşayan arap aydınlar çalıştayı" İstanbul BB'nin düzenlediği!.. Şaka mısınız? Nesiniz?”

Oysa paylaştığı görseli dikkatle okuyan bir kişi kolaylıkla etkinliğin 7-8 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirildiğini anlayabilirdi! Ancak ırkçı ve yalan temelli söylemleriyle kamuoyunda algı çalışması ve toplumun belirli bir kesimine karşı nefret içerikli paylaşımları organize eden Zafer Partisi ve üyeleri için önemli olan içeriğin ne olduğu değil uyandırdığı, ‘ayrımcı ve nefret’ hisleri olduğu görülüyor.

 

incilay-gezgin-sekerdag.jpg

HABERE YORUM KAT

6 Yorum