1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hem ırkçı hem yalancı hem de hırsız!
Hem ırkçı hem yalancı hem de hırsız!

Hem ırkçı hem yalancı hem de hırsız!

Sokak röportajında kendisini mülteci gibi tanıtıp "Asgari ücretliler ölsün" diyen Türkiye vatandaşı hırsızlık yaparken yakalandı.

29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de ırkçıların yalanlarına her gün bir yenisi ekleniyor. Sokak röportajları ise bu hezeyanların yaygınlaştırıldığı yerlerin başında geliyor. Geçtiğimiz haftalarda “ben Suriyeliyim 25 bin lira kazanıyorum, asgari ücretliler ölsün”sözleriyle gündem olan şahsın Suriyeli olmadığı ortaya çıkmıştı.

Türkiye vatandaşı olan şahıs hem yalancılığı hem ırkçılığı kanıtlandıktan sonra şimdi ise İstanbul Küçükçekmece’de bulunan bir şantiyede konteynerde kalan işçilerin telefon, cüzdan, para ve pasaportlarını çalarken yakalandı. 150 kişilik işçi grubu tarafından yakalanarak darp edilen Abdülkadir K. isimli şahsı polis kurtardı!

 

Suriyelileri nefret objesi haline getirmek için yalanlarını sıralayan bir kişinin aynı zamanda hırsız olması ırkçıların tabiatını gözler önüne seriyor. Önce yalan söyleyip masum insanlara yönelik öfke oluşturmaya çalışan provokatör bu sefer de hırsızlığa soyundu ancak çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tutuklanması için ne yapması gerekiyor anlamak güç gerçekten. Herhalde ırkçı provokatör de anlamamış olmalı ki sırasıyla bütün suçları işliyor…

HABERE YORUM KAT

3 Yorum