1. HABERLER

  2. HABER

  3. HDP'ye Oy Veren Beyaz Türk'ün Küfürlü İsyanı
HDP'ye Oy Veren Beyaz Türk'ün Küfürlü İsyanı

HDP'ye Oy Veren Beyaz Türk'ün Küfürlü İsyanı

Twitter'da HDP'ye oy verdiğini söyleyen ve bir çevirmede PKK'lılara güzelleme düzen avukat, aracı PKK'lılar tarafından yakılınca yine twitter'dan ağza alınmayacak küfürler etti.

25 Temmuz 2015 Cumartesi 14:53A+A-

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, @bazenolurboyle rumuzlu kadın bir avukata ait olduğu ileri sürülen hesaptan yazılanları irdeledi. Kadın avukat 7 Haziran sürecinde HDP'ye oy verdiğini anlatırken, geçtiğimiz günlerde PKK'nın aracını yakmasıyla ağır küfürlerle isyan ediyor.

Seçim öncesi süreçte HDP'ye destek isteyen, 7 Haziran seçimlerinde ise HDP'ye oy veren Beyaz Türk, Kürt olmadığı için PKK'nın acımasız saldırısıyla karşılaşınca ağza alınmayacak küfürlerle twitterdan ateş püskürüyor.

PKK ÇEVİRMESİ İLE İLK KARŞILAŞMA

Bayan avukat ilk PKK karşılaşmasında twitterdan paylaşım yapıyor ve PKK'yı yere göğe sığdıramıyor. Yaşananı şöyle anlatıyor: "Dipnot: ilk defa pkk çevirmesi gördüm. Siz de karşılaşırsanız korkmayın. Bayaa bildiğin gülüp muhabbet ediyorlar falan."

PKK bu paylaşımından sonra bu kez başka yerde aracını yakınca ise avukat isyanlara başlıyor. PKK'lılar tarafından araçlarının durdurulduğunu söyleyen avukat, "Kürt olmadıkları" için yakılan araçlarının fotoğrafını paylaşıyor ve ağır küfürler ediyor.

İşte Fuat Uğur'un kaleme aldığı " PKK ile hazin karşılaşma"...

HDP’ye oy vermiş, muhtemelen gezici, harbi, epey ağzı bozuk, kendince vicdani değerleri olan bir avukat kadına ait. Seçim öncesinden başlayarak yazdıklarını toparladım. İki gün önce PKK ile karşılaşmasında yaşadığı travmaya kadar olan süreci @bazenolurboyle rumuzlu bu avukat hanımın yazdıklarından okuyacaksınız.

Önce onu biraz tanıyalım. Gezi’deki ünlü fotoğrafı paylaşarak (PKK bayrağını taşıyan bir genç ile Atatürk’lü bayrağı taşıyan bir genç kızın el ele olduğu fotoğraf hani) şöyle diyor: İlk kıvılcımı yanmıştı dayanışmanın şimdi mozaik ülkemde birleştik gerçek bir halk olduk. Yaşasın halkların kardeşliği! Ardından devam ediyor: Ben vatan haini değilim, oyumu da HDP’ye vereceğim, bu da size dert olsun. Ve avukat hanımın HDP’ye, dolayısıyla PKK’ya yaptığı o korkunç öneri: HDP şimdilik hiçbir saldırıya karşılık vermiyor. Ama olur ya barajı aşamazlarsa bu ülkeden bi s...k. olmaz deyip tüm ülkeyi yaksınlar bence. Seçim sırasında yazdıkları; HDP ile Oy ve ötesi müşahitleri şahaneydi bugün. Sayım bittikten sonra kol kola zafer işaretiyle çıktık okuldan. Uzun zamandır ilk defa mutluyum. Seçim sonrası mutluluğu: Kürtçe şarkılar ve zılgıtlar eşliğinde kutlamalara katılmak için hepinizi Kurtuluş-Dolapdere hattına bekliyoruz. Etkinliğimiz ücretsizdir.

ACI SONUÇ

PKK’lıların Kürt olmadıkları için araçlarını yakması, HDP’ye oy veren solcu avukata büyük travma yaşatır. Belli etmese de HDP’ye oy verdiği için köpek gibi pişmandır. Yaşadıklarını yazmıştır ama PKK’lılardan tepkiler gecikmez doğal olarak.

İşte onlara verdiği cevaplar:

- Arkadaşlar aradan bi kaç tane mal çıkıp saçma sapan konuşuyor. Şöyle açıklayayım durumu: Ben dün geceye kadar gerilla ile ydg-h mıdır nedir…

- Aralarında bir fark olduğundan bile bihaber bir insandım. Kürt hareketini destekliyorum bi süredir. Durduk yere burda saçmalayacak değilim.

- Başıma geleni anlatıyorum. İnanmıyorsanız bu tarafta tanıdıklarınızı arayın bi sorun.
- Oturduğunuz yerden boş boş konuşmakla olmuyor o işler.
- Geçmiş olsun. Gerçeği görebilmek için herkes sizin kadar şanslı olamıyor @bazenolurboyle nick’li Avukat hanım…

Kaynak: Haber7

hdpye_oy_veren_beyaz_turkun_kufurlu_isyani_bazenolurboyle.jpg

HABERE YORUM KAT