1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Hayırda Buluşanlar Topluluğundan çocuklar için kışlık yardım çalışması
Hayırda Buluşanlar Topluluğundan çocuklar için kışlık yardım çalışması

Hayırda Buluşanlar Topluluğundan çocuklar için kışlık yardım çalışması

Yaptıkları etkinliklerle dikkat çeken Muş Alparslan Üniversitesi Hayırda Buluşanlar Topluluğu Muş’ta bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bot ve mont dağıttı.

14 Ocak 2021 Perşembe 18:56A+A-

HAKSÖZ HABER

Muş ili ve çevresinde yardım faaliyetleri yürüten Hayırda Buluşanlar Topluluğu çocuklar için kışlık yardım faaliyeti gerçekleştirdi. 

Hayırda Buluşanlar Topluluğu Başkanı Hacer Elitaş gerçekleştirdikleri yardım faaliyeti ile ilgili, "Topluluk olarak her yıl düzenlediğimiz 'Çocuklar Üşümesin' kampanyası kapsamında bu yıl da gönüllülerimizin desteğiyle Muş merkez, ilçe ve köyleri dahil olmak üzere yaklaşık 110 yetim, ihtiyaç sahibi çocuğumuza mont ve bot dağıtımını gerçekleştirdik. Gönüllülerimiz tarafından alınan bot ve montlar düzenli olarak yardım ettiğimiz ailelerin çocuklarının yanı sıra bize ulaşan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına da ulaştırıldı. Bot ve montlar, aileler ziyaret edilerek evlerinde çocuklara giydirildi. Soğukların başladığı şu günlerde dağıttığımız bu mont ve botlar ile çocuklarımızın ve ailelerimizin gözlerinde şunu gördük ki, küçük bedenlerini ısıtırken aslında onların yüreklerini de ısıtıyormuşuz. Elhamdülillah çok bereketli bir program oldu. Ve inşallah talep geldikçe ve bizim de imkanlarımız elverdikçe yardımlarımızı sürdüreceğiz. Katkı sağlayan bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz, bundan sonra yapacağımız kampanyalarda da desteklerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. 

 

secildi-001.jpg

 

Topluluk gönüllülerinden Gurbet Gürkan da çocukların yüzlerindeki mutluluğun kendilerini mesut ettiğini, yardım faaliyetlerini aksatmadan devam ettirmeye çalıştıklarını belirtti. 

Gürkan," 'Çocuklar Üşümesin' adıyla başlattığımız kampanyada hayırseverlerin yaptıkları bağışlar ve bu  bağışlarla çocuklar için satın alınan bot ve montları dağıtmak için gönüllü olarak ben de yer aldım. Bir bot bir montun çocukların yüreğinde ve yüzlerinde vesile olduğu mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez. Çocuklara giydirirken çocukların heyecanını, yüzlerindeki o tarifsiz mutluluğu anlatmak mümkün değildir. Çocukları giydirirken bizleri izleyen anne ve babaların yüzlerindeki o mahcup ve minnettar bakışlar bizleri de duygulandırdı. Mont ve botlarını giyen çocukların gidip anne ve babalarına onları  göstermeleri, evin içinde koşturup durmaları yapılan iyiliği gözler önüne sermekteydi. Bizim bu iyiliğe vesile olmamızı sağlayan gönüllülerimize, hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Unutmayalım: Biriktirdiklerimiz değil paylaştıklarımız bizimdir!” dedi. 

 

ustmanset3.jpg

secildi-2-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum