1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hamas’ın Cehenneme Yolladığı Batılı Siyonistler
Hamas’ın Cehenneme Yolladığı Batılı Siyonistler

Hamas’ın Cehenneme Yolladığı Batılı Siyonistler

İşgal altındaki Filistin topraklarına savaşmaya gelen ABD ve Fransa vatandaşı 3 Yahudinin ölümü İsrail medyasında büyük yankı yaptı.

27 Temmuz 2014 Pazar 16:45A+A-

HAKSÖZ-HABER

Al-Monitor’de yayınlanan Nissim Sean Carmeli, Jordan Bensemhoun ve Max Steinberg adlı İsrail askerlerinin hikayesi ABD’de ve genelde Batı’da Siyonist propaganda mekanizmasının ne kadar etkili olduğunu da ortaya koyuyor.

Nissim Sean Carmeli henüz 16 yaşındayken Texas’taki ailesini terk edip işgal topraklarına geliyor. İki yıl sonra da İsrail ordusunun vurucu gücü kabul edilen Golan Tugayına katılıyor. 21 yaşındaki Siyonist genç 20 Temmuz’da Gazze savaşında öldürülünce ailesi cenazesine katılmak için ABD’den gelmişler.

Carmeli’den bir gün sonra Jordan Bensemhoun adlı Siyonist de Gazze’de öldürülmüş. O da Golan Tugayının bir mensubuymuş. Tüm ailesi Fransa’da yaşayan 22 yaşındaki Bensemhoun da aynen Carmeli gibi işgal altındaki Filistin’e ailesini terk edip gelmiş.

Ve 3. Siyonist genç Max Steinberg. 24 yaşındaki Los Angeles doğumlu ABD vatandaşı Steinberg işgal altındaki topraklara ilk kez ABD’de yaşayan Yahudi gençlere ve Amerikalılara İsrail’i sevdirmeyi amaçlayan bir turla gelmiş. Bundan iki yıl önce de ailesini terk edip İsrail’e yerleşme kararı vermiş. O da Golan Tugayı mensubu. Gazze savaşında öldürülünce ailesi ilk kez bu topraklara çocuklarının cenaze töreni için gelmişler.

Gazze savaşında öldürülen bu Siyonistler için İsrail kamuoyunda çok yoğun bir propaganda havası hakim. Batı medyası da bu katillere büyük kahraman muamelesi yapmakta.

Doğrusu işgal ve zulüm altındaki kardeşleri için ülkelerini terk edip cihad beldelerine giden Müslümanlara ‘hastalıklı kişiler’, ‘kriminal tipler’ muamelesi yapan, cihadist yaftası yapıştıran ama işgal ordusuna katılmak için kıtaları aşan katilleri kahraman ilan eden bu zihniyetin çarpıklığına diyecek bir şey yok! 

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum