1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Hamas'a iftira at, siyonizmi savun… Tepki alırsan inkar et”
“Hamas'a iftira at, siyonizmi savun… Tepki alırsan inkar et”

“Hamas'a iftira at, siyonizmi savun… Tepki alırsan inkar et”

7 Ekim’den bu yana tüm dünya Siyonist çetenin karşısında mevzilenirken işgal rejimini varoluşundan beri destekleyen ülkeler dahi ağız değiştirirken katil İsrail’in yanında durmaya devam eden CHP de tepki alınca söylemlerini inkar etti.

15 Mart 2024 Cuma 01:03A+A-

Aksa Tufanı sebebiyle yaşadığı hezimeti gizlemek isteyen Siyonistler Gazze halkına ateş püskürürken dünya halkları Gazze’nin arkasında vicdan intifadası oluşturdu. Türkiye’de ise CHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi, Hamas karşıtı söylem üzerinden direniş bilincini kırmak için söylem üretmenin derdine düştüler.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu konuda bayraktarlığı üstlenirken ilk günden beri Hamas’a yönelik “terör örgütü” ithamını kullanmaktan çekinmedi. Özgür Özel son olarak katıldığı bir programda Filistin'de yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunurken yine Hamas için “terör örgütü” iftirasını dillendirdi.

Özgür Özel, bu defa klasik CHP jargonu “iftira at, provokasyon yap… Eleştiri alırsan inkar et.” ile “Ben Hamas’a hiç terör örgütü demedim” dedi.

Ne diyelim CHP için artık toplum önünde münafıkça da olsa terör devleti İsrail’i savunamaması ve Hamas’a terör iftirasını inkar etmesi de bir gelişmedir.

HABERE YORUM KAT

9 Yorum