1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Hamas: Gazze Şeridi Sınırında Yarın Yapılacak Gösteriler Daha Farklı Olacak
Hamas: Gazze Şeridi Sınırında Yarın Yapılacak Gösteriler Daha Farklı Olacak

Hamas: Gazze Şeridi Sınırında Yarın Yapılacak Gösteriler Daha Farklı Olacak

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Gazze Şeridi sınırında yarın düzenlenecek Ablukayı Kırma ve Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinin çok farklı olacağını açıkladı.

21 Şubat 2019 Perşembe 22:07A+A-

Hamas Siyasi Birimi üyelerinden Hüsam Bedran, bugün (21 Şubat Perşembe) konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yarın seçkin bir Cuma olacak. Gazze’deki dönüş yürüyüşleri farklı olacak” dedi.

Bedran, sosyal paylaşım sitelerinden Twitter’daki hesabında yaptığı açıklamada, Kudüs’ün, Batı Yaka’nın ve ümmetin de kendileriyle birlikte olacağını ifade etti.

Kudüs’ün tamamının Filistinlilere ait olduğunu belirten Bedran, Kudüs’ten asla taviz vermeyeceklerini, Kudüs’ü satmayacaklarını ve pazarlık konusu yapmayacaklarını söyledi.

Bedran, halkın sesinin tüm politikacıların ve liderlerin seslerinden daha yüksek ve daha büyük olduğunu kaydetti.

Filistin’deki sorunlara rağmen işgalcilerin Filistin halkının Mescid-i Aksa için harekete geçmeyeceğini zannetmesi halinde yanılacağını bildiren Bedran, Filistin halkının tüm engellerden daha büyük ve tehditlerden daha güçlü olduğunu dile getirdi.

Gazze Şeridi’nde Filistinliler yarın sınır bölgelerinde düzenlenecek “İbrahim El-Halil Camii Katliamı Şehitlerine Vefa Cuması” gösterilerine katılmaya hazırlanırken, Ablukayı Kırma ve Büyük Dönüş Yürüyüşü Ulusal Yüksek Heyeti, Gazze halkından yarınki gösterilere katılmalarını istedi.

FİEM

HABERE YORUM KAT