1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Hakim ve savcılardan sivil site yönetimine tahammülsüzlük
Hakim ve savcılardan sivil site yönetimine tahammülsüzlük

Hakim ve savcılardan sivil site yönetimine tahammülsüzlük

Başakşehir'de hakim ve savcıların da oturduğu sitenin yönetimine siviller seçilince ortalık karıştı!

11 Temmuz 2023 Salı 11:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Patronlar Dünyası'nın aktardığına göre Başakşehir'deki Ortaköy Sitesi'nde 7 Temmuz'da yönetici seçimleri yapıldı. Seçimler sonunda Zekeriya Bektaş, Mariye Sarıcı ve Nursel Polat yeni yönetici oldu.

Yeni yöneticiler görevi devralmak için yönetim ofisine gidince ise hiç beklemedikleri bir tepki aldılar. Eski yönetimde yer alan hakim ve savcılar yönetimi devretmeyeceklerini ifade edince tartışma çıktı. Sitede yaşayıp hakim ve savcı olmayan yeni yöneticiler ise bu durum üzerine yönetim ofisini kilitleyip evlerine gittiler.

İddiaya göre yeni yöneticiler, evlerine gelen polislerin, "Yönetim ofisinin anahtarlarını verin yoksa gözaltına alınacaksınız" sözleri ile neye uğradıklarını şaşırdı.

Anahtarları vermeyeceklerini, kendilerinin yönetici olarak seçildiklerini söylemelerine rağmen polisleri ikna edemediler.

"Hakimler" yeni yöneticileri savcılığa şikayet edince işin rengi değişmiş. Savcı da gözaltı kararı verince basit bir tartışma içinden çıkılamaz bir hal almış. Neticede yeni yöneticiler, gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Gerçek anlamda bir gözaltı gerekçesi bile sunulmamışken yaşanan bu olay bürokratik kibrin varabileceği üst raddeyi gösteriyor. Toplumun günlük yaşantısından ve değerlerinden uzak olan kesimler mevkilerinin sağladıkları avantajları her şey için kullanabilir hale geliyorlar!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum