1. HABERLER

  2. HABER

  3. Hakan Albayrak Gözaltına Alındı
Hakan Albayrak Gözaltına Alındı

Hakan Albayrak Gözaltına Alındı

Gazeteci-Yazar Hakan Albayrak iki gün önce gittiği Tunus dönüşü Atatürk Havalimanı’nda göz altına alındı.

12 Ekim 2013 Cumartesi 21:51A+A-

Gazeteci-Yazar Hakan Albayrak iki gün önce gittiği Tunus dönüşü Atatürk Havalimanı’nda göz altına alındı. Bir yazısından dolayı açılan davadan dolayı gözaltına alınan Albayrak, ‘Bana herhangi bir tebligat ulaşmamamsına rağmen ifadeye gitmediğim için tutuklama kararı çıkarılmış. Garip bir uygulama’ dedi.

Yazdığı bir yazıdan dolayı ifade vermediği için hakkında yakalama kararı olduğu ifade edilen Albayrak, Atatürk Havalimanı’nda göz altına alındı.

Timeturk.com‘a konuşan Albayrak, adresinin belli olduğunu, kendisine mahkeme ile ilgili herhangi bir evrakın ulaşmadığını belirterek, “İki gün önce bu havalimanından yurt dışına çıktım, herhangi bir şey yoktu. İki gün sonra Tunus’tan dönüyorum beni 20.15′te gözaltına aldılar. Herhangi bir şey söylemediler daha sonra bir yazıdan dolayı hakkımda şikayet olduğunu ifade ettiler. İfadeye gitmediğim için tutuklama çıktığını söylüyorlar. Hakikaten garip bir uygulama” dedi.

Hakan Albayrak’ın polis nezaretinde tutulduğu ve sabah nöbetçi mahkemeye sevk edilerek ifadesinin alınacağı belirtiliyor.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT

1 Yorum