1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Gümüşhacıköy'de Hakaret Karikatürlerine Protesto
Gümüşhacıköy'de Hakaret Karikatürlerine Protesto

Gümüşhacıköy'de Hakaret Karikatürlerine Protesto

Peygamberimize Hakaret Karikatürleri Gümüşhacıköy’de Öğle Namazı Sonrası Tel’in Edildi.

19 Ocak 2015 Pazartesi 00:13A+A-

Geçen Hafta Paris’te Charlie Hebdo’ya yapılan saldırının ardından adı geçen derginin yıllar önce yayınlamış olduğu Peygamberimize iğrenç şekilde hakaret içeren karikatürleri tekrarlaması ve bunların Türkiye’deki batı uşağı bazı yayın organlarınca tekrarlanması GÜMÜŞHACIKÖY’DE tel’in edildi.

Gümüşhacıköy’de Öğle Namazı Çıkışı İHH İnsani Yardım Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti temsilciliklerinin öncülüğünde yapılan protesto, peygamberimize topluca salatu selam getirilmesiyle başladı.

Peygamberimize hakaret içerikli iğrenç karikatürleri yayınlamakta ısrar eden yabancı ve yerli İslam ve Peygamber düşmanlarının lanetlendiğine dair Basın Açıklaması, topluluk adına İHH Gümüşhacıköy temsilcisi Veli Çinkaya tarafından okundu.

Basın Açıklamasının ardından Merkez Camii İmam Hatibi Recep Çulha tarafından, peygamberimize hakaret edenlerin dünyada ve ahirette kahrolması, başta Suriye olmak üzere tüm İslam coğrafyasında zulüm görmekte olan mazlumların kurtuluşu ve Ümmetin Kur’an ve Sahih Sünnet merkezinde tekrar dirilişine dair yapılan duanın ardından protesto sona erdi.

gumushacikoy-20150119-02.jpg

HABERE YORUM KAT