1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Grup Kıyam’ın “Dünden Bugüne” Albümü Çıktı!
Grup Kıyam’ın “Dünden Bugüne” Albümü Çıktı!

Grup Kıyam’ın “Dünden Bugüne” Albümü Çıktı!

Eskimeyen ezgilerden seçkiler yaparak 13 eserlik bir albüm hazırlayan Grup Kıyam, albümden kendi eserlerine de yer veriyor. 

24 Mayıs 2019 Cuma 21:04A+A-

“Bir Dünya İstiyorum” diyerek müzik yolculuğuna Çocuk Şarkıları ile başlayan Grup Kıyam, yepyeni bir albümle dinleyicileri ile buluşuyor. “Çocukluğumuzla ve çocuklarımızla beraber yaptığımız bir çalışma ile sizlerle buluşmuştuk. Bu albümümüzde ise küçüklüğümüzden bu yana bize dinletilen ezgileri, kulağımıza fısıldanan ninnileri yorumlamak istedik. Melodileri dünden aldık, günümüze kadar getirdik ve kendi eserlerimize de yer verdik. Bir miras gibi gördüğümüz ezgilerimizi, yorumlamak ve seslendirmek bizim için çok gururlandırıcı oldu. Bizden sonraki nesillere de bu mirası aynı şekilde aktarmayı ve bu mirasa yeni çalışmalarımızla katkıda bulunmayı boynumuzun borcu biliriz” takdimi ile ezgi severlere sundukları “Dünden Bugüne” albümünde Eşref Ziya, Abdulbaki Kömür, Grup Yürüyüş gibi birçok sanatçının eserleri bulunuyor. Grup Kıyam takdiminde, 2019 yılının güz-kış aylarında yepyeni eserlerinden oluşacak olan “İKRA” albümünün haberini de veriyor.

Aranjörlüğünü İsmail Ergenlerin yaptığı, Canlı performansa yakın (akustik) tavırla yorumlanan albüm mayıs ayı itibari ile Ekin Yayınları’ndan çıktı.

Ramazan ayı boyunca Sultan Ahmet 38. Türkiye Kitap ve Kültür fuarında, 54 Numaralı Ekin Yayınları Standından albüme kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda albüm tüm dijital platformlarda yayında.

cd-logolu.jpg

cd-logolu1.jpg

HABERE YORUM KAT

9 Yorum