1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Giresunlu Bir Mücahid Türkmendağı’nda Şehit Düştü!
Giresunlu Bir Mücahid Türkmendağı’nda Şehit Düştü!

Giresunlu Bir Mücahid Türkmendağı’nda Şehit Düştü!

Giresun’dan Suriye cihadına destek vermek için Suriye’ye geçen Hakan Gökçe, Türkmendağı’nda şehit düştü.

21 Haziran 2016 Salı 14:57A+A-

ŞÜKRÜ UZUN / HAKSÖZ-HABER

Yaklaşık 6 ay önce Türkmendağı’na Katil Esed, İran ve Rusya’nın katliamlarına dayanamayıp giden Giresun /Şebinkarahisarlı kardeşimiz Hakan Gökçe şehid düştü.

Geçen Hafta Türkmen Dağı’nda ki yoğun çatışmalar sonucu geri çekilmek zorunda kalan Sultan Abdulhamid Han Tugaylarından kardeşlerimiz kaybedilen yerleri geri almak için sızma operasyonu yaptığı sırada rejim güçleri tarafından fark edilip aracı bombalanması sonucu içlerinde Şehid Hakan Gökçe kardeşlerimizin de olduğu 5 Türkiyeli kardeşimiz şehid olmuştur. Yoğun çatışmalar içinden alınan Hakan Gökçe Kardeşimizin cenazesi Türkiye sınırından zor şartlarda Giresun/Şebinkarahisar ilçesi Baltaşı köyündeki aile kabristanlığına defnedildi. Diğer şehid olan kardeşlerimiz ise Türkmen Dağı’nda defnedildi.

Özgür-Der Eynesil Temsilciliği üyeleri de cenazeye katılarak Suriye’den ve Türkiye’den Türkmendağı’na destek için giden mücahid arkadaşları ile görüşme imkanı sağladılar. Suriye’de ki son durum üzerine değinilerde bulunan Mücahid arkadaşları ‘Hakan Gökçe kardeşimiz herhangi bir ırk, kavim davası için değil Allah’ın dinin yeryüzünde hakim kılmak, zalim Beşşar ve destekçilerini zelil etmek için canını Allah’a feda etmiştir. Rabbim mekanını cennet eylesin.’ dediler. 

hakan-gokce-1.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum