1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gilad Şaron: Gazze’de Her Şeyi Vurmalıyız!
Gilad Şaron: Gazze’de Her Şeyi Vurmalıyız!

Gilad Şaron: Gazze’de Her Şeyi Vurmalıyız!

Ariel Şaron'un oğlu Gilad Şaron'un sözleri İsrail zulmünün özeti niteliğinde...

20 Kasım 2012 Salı 14:26A+A-

Eski Siyonist çete reisi Ariel Şaron'un oğlu Gilad Şaron, Gazze'nin "dümdüz edilmesi gerektiğini" söyleyerek, "Filistin'le savaşta orta yol yok. Gazze’de taş üstünde taş bırakmamalıyız. Bütün Gazze’yi dümdüz etmeliyiz. Japonlar yeterince çabuk teslim olmadıkları için Amerikalılar Hiroşima ile durmadı, Nagazaki’yi de vurdu’ dedi.

İsrail gazetesi Jerusalem Post'a bir makale yazan Şaron, İsrail'in "Savunma Sütün"u operasyonuyla Gazze'yi yerle bir etmesini isteyerek, Hamas'ın yönetimini bilerek seçen Filistinlilerin "masum siviller" olmadığını iddia etti.

Gazze’deki sivillerin Hamas’ı seçtikleri için masum olmadığını ve bu seçim neticesinde bir bedel ödemeleri gerektiğini savunan Gilad Şaron, "Gazze’deki masum sivillere zarar gelmesini önlemeye çalışmak, sonunda gerçek masumların yani İsraillilerin zarar görmesine sebep olacak. Gazzeliler Hamas’ı seçtikleri için masum değil, sonuçlarına katlanmalılar" görüşünü savundu.

Hamas’ı teslim olmaya zorlamak için Gazze’nin tüm altyapısın yok etmek gerektiğini dile getiren Şaron, Gazze’ye "tam abluka" çağrısı yaptı.

Oğul Şaron, ‘Gazze’de elektirik olmamalı, benzin ya da hareket eden tek bir araç, hiçbir şey olmamalı. İşte ancak o zaman gerçekten ateşkes çağrısı yaparlar’ dedi. (TRT)

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum