1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gezicilere AKP'yi Devirmek İçin Tavsiyeler
Gezicilere AKPyi Devirmek İçin Tavsiyeler

Gezicilere AKP'yi Devirmek İçin Tavsiyeler

Abdulkadir Şen, Gezi parkı darbecilerine tavsiyelerde bulunuyor.

02 Ağustos 2013 Cuma 04:53A+A-

Abdulkadir ŞEN

AKP’yi Nasıl Devireceğiz?

Birinci Gezi Parkı isyanımızın ardından yaklaşık 2 ay geçti. Aslında önceden planladığımız ve geçmişte yaptığımız darbelerin1 (Balyoz Darbe planı ve 28 Şubat gibi)2, suikastların, tahriklerin ve fişlemelerin bir devamı niteliğinde olan bu isyanı organize ederken Arap Baharı olarak tanımlanan isyan süreçlerinden ve bazı Asya ülkelerinde Arap Baharı öncesi meydana gelen Turuncu Devrim3 gibi isyanlardan oldukça faydalandık. Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yana Osmanlı devletini ve tüm İslami kurumları tasfiye ederek bize Laik devleti miras bırakan atalarımızın yolunda azimle yürüyoruz. Eh “Bal tutan parmağını yalarmış.” Biz de üniversitelerde, TSK’ da, bürokraside, siyasette ve ticarette sahibi olduğumuz bu ülkenin kaymak tabakası olarak oldukça kazanımlar elde ettik. Ancak son 10 yılda ortaya çıkan AKP bu kazanımlarımızı büyük oranda ellerimizden almaya çalışıyor. Savaşımız kazanımlarımızı tekrar elde etmek için verilen Kutsal? Bir mücadeledir. Laiklik, Liberalizm ve Demokrasi gibi dünya görüşleri ve İslam’a alternatif yaşam biçimlerine dayandırdığımız bu kutsal mücadelemiz devam edecektir. Şimdi halkımızın elinden bisikleti alınmış mazlum elitlerine 2. Gezi parkı stratejimizi açıklıyoruz. Nice mutlu darbelere…

Taksim bir provaydı

Öncelikle Taksim eylemlerinde büyük kazanımlar elde ettiğimizi ve bu eylemlerin bize göre başarı ile sonuçlandığını belirtelim. Bir prova niteliğinde olan bu eylemler ile aşağıdaki maddelerde belirtilen konuları amaçlamıştık.

1- Türkiye insanının meydanlara sürülebilme potansiyelini tespit etmek.

2- Aslında AKP’yi bahane ederek İslami yaşam tarzını hedef aldığımız bu isyanda Atatürk’ün Laik-Kemalist çocuklarını motive etmek.

3- Türkiye’de AKP yanlısı ve karşıtı medyanın gücünü test etmek.

4- AKP içerisinde bir takım çatlaklar oluşturmak ya da var olan çatlakları derinleştirmek.

5- AKP’nin karizmatik lideri Erdoğan’ın sahip olduğu itibarı kamuoyunun bir sonraki isyanımıza hazır olması için zedelemek.

6- İslam karşıtı her türlü potansiyeli, dernek ve vakıfları, partileri, yazarları ve sanatçılarını, iş adamlarını kısacası bilumum çapulcuları AKP kisvesi altında bu coğrafyada 300 yıldır hesaplaşmaya çalıştığımız İslami yaşam biçimine karşı tek cephede birleştirmek.

7- Muhtemel bir isyanda kullanabileceğimiz medya başta olmak üzere her türlü aracı, lokomotif gençleri, gençlik derneklerini, para kaynaklarını, otelleri4, suikastçıları, provokatörleri, doktorları, örgütleri5 Koç’ları, tespit etmek ve alınan tecrübelere göre eğitmek.

8- Olası bir isyanda karşılaşacağımız kadro ve kontrol güçlüklerini tespit ederek notlar tutmak.

9- Gelecekte deneyeceğimiz isyan öncesinde gücümüzü test etmek ve özellikle de ABD’li efendilerimizin yardımlarıyla Türkiye’de kaybettiğimiz kazanımlarımızı tekrar ele geçirmek için kullanacağımız söylemlerde değişiklik ve düzeltmelerde bulunmak.

10- Sırrımızı ifşa ederek ve bize aslında samimi duygularla bu niyetlerimizden habersiz olarak destek veren onbinlerce insanın da bizden soğumasına neden olacak şekilde canlı yayında “Keşke birkaç kişi ölse” diyecek kadar aptal kişileri tasfiye etmek.

Yazının Devamı…