1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Genç Birikim dergisinin Haziran 2021 sayısı çıktı
Genç Birikim dergisinin Haziran 2021 sayısı çıktı

Genç Birikim dergisinin Haziran 2021 sayısı çıktı

Gündemdeki konu ve olayları İslamî bakış açısıyla yorumlamaya gayret eden Genç Birikim dergisinin Haziran 2021 sayısı çıktı.

13 Haziran 2021 Pazar 13:23A+A-

Araştırmacı-Yazar Ali KAÇAR, “Siyonist Zulüm, Sadece Açıklamalarla Engellenemez!” başlıklı yazısında, Siyonistlerin yapmış oldukları mezalimleri hatırlatmış ve Filistin ve Mescid-i Aksa konusunda ne yapılması gerektiği ile ilgili birtakım önerilerde bulunmuş.

Bu ay, dosya konusu, “Aile Olmak ve Aile Bilinci” olarak belirlenmiş. Dosya konusu çerçevesinde; Haydar Özalp, Gökhan Durmaz, Taşkın Önel, Hacer Görgün, Yunus Durmaz, Harun Akça ve Fatih Pala, aile konusunu çeşitli açılardan ele almışlar.

Dergide, ayrıca Cefai Demirel’in “Âdemi Tavır ve Şeytani Tavır”, Mustafa Necati’nin “Yağmura Tutunmak: Kendini Arayan Gencin Hikâyesi”, Abdullatif Acar’ın “Küdüs Kan Ağlıyor, Müslümanlar Uyuyor!”, Yusuf Keleş’in “Dünya Medyası İsrail’in Yanında”, Yasin Tekin’in “Akla Gelen” ve Haydar Özalp’in “İslam’ın Temel Kavramlarından Akıl/Fehm, Adalet, Cömertlik, Cesaret” başlıklı yazıları ve İsmail Ceylan’ın “Arap Baharı Tel Aviv’de” başlıklı çevirisi yer almış.

396.jpg

HABERE YORUM KAT