1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Genç Birikim dergisinin Ekim 2021 sayısı çıktı
Genç Birikim dergisinin Ekim 2021 sayısı çıktı

Genç Birikim dergisinin Ekim 2021 sayısı çıktı

​​​​​​​Gündemdeki konu ve olayları İslamî bakış açısıyla yorumlayan Genç Birikim dergisinin Ekim 2021 (232.) sayısı çıktı.

13 Ekim 2021 Çarşamba 23:06A+A-

Genç Birikim dergisinin bu sayısında; araştırmacı-yazar Ali KAÇAR “Taliban’a Değil, İslam’a Karşılar” başlıklı yazısında; Taliban hakkındaki yanlış ve haksız değerlendirmelere cevap vermiş.

Bu ay, dosya konusu, “İnternetin-Sosyal Medyanın Müslümanca Kullanımı ve Fıkhı” olarak belirlenmiş. Haydar Özalp, Gökhan Durmaz, Taşkın Önel, Furkan Keser, Harun Akça ve Fatih Pala konuyla ilgili çok yararlı değerlendirmelerde bulunmuşlar.

Dergide; ayrıca Cefai Demirel’in “İmtihan”, Yasin Tekin’in “Akla Gelen-V”, Yusuf Keleş’in “İstihbaratın Mazlum Coğrafya İçin Gerekliliği”, Nisa Rümeysa Doğru’nun “Güz: Bir Yaprak Dökümü” başlıklı yazıları ve İsmail Ceylan’ın “Uluslararası Toplum Afganistan’ı Desteklemeli” başlıklı çevirisi yer almış.

Yanı sıra, yine Ali Kaçar’ın “Bir Dava ve Fikir Adamı Olarak Mevdûdî-II” ve korana virüse yakalanıp 18 Eylül tarihinde vefat eden Fikret Öğülmüş kardeşimiz için yazdığı “Başımız Sağ Olsun!” başlıklı yazısı ve Emrah Doğru’nun yine Fikret Öğülmüş kardeşimiz için kaleme aldığı “Fikret Kardeşimin Anısına” başlıklı yazısı dergide yer bulmuş.

Biz de sizlere bir Genç Birikim dergisi alarak okumanızı tavsiye ediyor ve dergiye, yayın hayatında başarılar diliyoruz.

sayi232-kapak-724x1024.jpg

www.gencbirikim.net

HABERE YORUM KAT