1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazze'ye ilaç sokmayan işgalciler bölgeyi uyuşturucuya boğma çabasında
Gazze'ye ilaç sokmayan işgalciler bölgeyi uyuşturucuya boğma çabasında

Gazze'ye ilaç sokmayan işgalciler bölgeyi uyuşturucuya boğma çabasında

​​​​​​​Gazze'deki Filistin polisinin sözcüsü Eymen El-Bantıci, genelde Arap bölgelerini özelde ise Gazze'yi uyuşturucuya boğmak için uluslararası çapta bir çalışma yürütüldüğüne dikkat çekti.

04 Ekim 2022 Salı 22:48A+A-

Gazze'deki Filistin polisinin sözcüsü Eymen El-Bantıci​​​​​​​ bugün (4 Ekim Salı) yaptığı açıklamada; "Uyuşturucu mafyasına yönelik olarak yaptığımız takiplerle ve yapılan itiraflar yoluyla elde ettiğimiz bilgilerle, uluslararası uyuşturucu mafya çetelerinin Arap bölgelerinin genelini ve özel anlamda Gazze bölgesini uyuşturucu afetinin ağına sokmak için yoğun bir çalışma yürüttükleri sonucuna vardık." diye konuştu. 

El-Bantıci, bölgeye her türlü uyuşturucu maddesini sokmak için uğraşan uluslararası uyuşturucu mafya çetelerinin Gazze bölgesinde uyuşturucu ticareti yapmak isteyenlere her türlü kolaylığı sağladıklarını, uyuşturucuyu önce karşılıksız verdiklerini ve çok rahat taksitli ödeme imkanları sunduklarını dile getirdi. 

Polis sözcüsü, Gazze'de uyuşturucu ticareti yapmak isteyen mafyanın, polis takibinden kendilerini saklamak için sürekli yeni yollar ve yöntemler geliştirmeye çalıştıklarını vurguladı. Bazen deniz yolunu bazen de sınır kapılarını kullandıklarını belirtti. Siyonist işgal rejimi ise onların uyuşturucu sokmalarını kolaylaştırıyor. 

El-Bantıci, uyuşturucu ticaretiyle savaş idaresinin bölgede uyuşturucu ticaretinin önüne geçmek için sürekli yoğun çaba harcadığını, deniz sahilini, sınır kapılarını ve diğer tüm yolları sıkı kontrol altında tutmaya çalıştığını, kendisine ulaşan tüm ihbarları değerlendirdiğini ifade etti. 

FİEM

HABERE YORUM KAT

1 Yorum