1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Başakşehir’deki GazzeNow etkinliğine ırkçı saldırı
Başakşehir’deki GazzeNow etkinliğine ırkçı saldırı

Başakşehir’deki GazzeNow etkinliğine ırkçı saldırı

​​​​​​​Irkçı-İslam düşmanı provokatörler kendi karanlık emelleri için tehdit olarak gördükleri Gazze etkinliklerine saldırıyorlar.

25 Mart 2024 Pazartesi 00:43A+A-

Irkçılar işgalci İsrail’e karşı kahramanca direnen Gazzelilerin sesinin duyulmasını, ümmet dayanışmasının yaygınlaşmasını gerçekleştirdikleri saldırı ve provokasyonlarla engellemeye çalışıyorlar.

GazzeNow etkinliğini düzenleyen kardeşlerimiz sitemize açıklamada bulundular:

"Başakşehir Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun düzenlediği GazzeNow etkinliğine 24 Mart 2024 Pazar akşamı bir grup Zafer Partili provoke etmeye çalıştı. Ramazan’ın başından beri her akşam düzenlenen etkinliği bir grup ırkçı provokatör engellemeye ve düzeni bozmaya girişti.

İzinli olarak kurulan GazzeNow çadırı ve etkinlik alanımıza Zafer Partisi standını kurarak etkinliklerimiz engellenmek ve provoke edilmek istendi. Provokatif stand kurulumu ardından Zafer partili bir grup GazzeNow etkinlik alanını ve çadırını basarak tehditler ile saldırganlık gösterdiler. Tekbirlere karşılık ”Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları ile etkinliği bastırma girişiminde bulundular. Polisin araya girmesi ile ortam sakinleştirildi. 

Gazze yalnız değildir. Irkçıların ve siyonistlerin her türlü kışkırtma ve saldırılarına karşı Gazze’nin ve ümmetin sesi soluğu olmaya devam edeceğiz. Irkçı saldırılar etkinliklerimizi engelleyemez. Gazze ve ümmet konusunda duyarlı olanları GazzeNow etkinliğimize destek olmaya ve çabalarımıza her alanda sahip çıkmaya davet ediyoruz."

2-1-003.jpg

4-014-001.jpg

5-012-001.jpg

6-011-001.jpg

7-010-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

25 Yorum