1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazze’de 3 Ajan İdam Edildi; 7 Ajan Gözaltında
Gazze’de 3 Ajan İdam Edildi; 7 Ajan Gözaltında

Gazze’de 3 Ajan İdam Edildi; 7 Ajan Gözaltında

İşgal güçleri lehine çalışan ajanlara göz açtırmayan Hamas, ajanlık yaptıkları yargı kararıyla da tespit edilen 3 haini idam etti.

21 Ağustos 2014 Perşembe 19:20A+A-

Filistin direnişi işgal güçleri lehine sahada casusluk faaliyeti yaparken yakalananlara acımayacak.

Üst düzey bir güvenlik kaynağı, Filistin direnişinin yakın zamanda 7 ajanı işgal güçleri lehine çalışırken ve hedef tespiti yaparken yakaladığını, 3 ajanın da gerekli yargı süreci tamamlandıktan sonra idam edildiğini açıkladı.

El-Mecd güvenlik sitesi, adını açıklamadığı üst düzey güvenlik yetkilisine dayandırdığı haberinde, direnişe bağlı güvenlik birimlerinin ajanlar konusunda hiçbir esneklik göstermeyeceğini ve işgal güçleri lehine sahada casusluk faaliyeti yaparken yakalananlara acınmaması konusunda kesin emir olduğunu bildirdi.

Haberde, direnişe bağlı güvenlik birimlerinin sahada faaliyet gösteren bazı ajanları işbaşında yakaladığı ve bazılarının da özel istihbarat teknikleri sayesinde ortaya çıkarıldığı ifade edildi.

ŞÜPHELİLERE UYARI

Direniş güçleri tarafından yakından takip edilen şüphelileri uyaran güvenlik yetkilisi, işgal rejimi lehine herhangi bir faaliyette bulunmaları halinde kendilerine devrim yasalarına göre davranılacağını bildirdi.

Güvenlik yetkilisi, vatandaşlardan direniş ve liderleri hakkında hiç kimseyle konuşmamalarını ve herhangi bir bilgi vermemelerini isteyerek, işgal istihbaratının baskısıyla ajanların en ufak bir bilgi bulabilmek için çaba sarf ettiğini söyledi.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT