1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazze'de 2 Filistinli Daha Şehit Edildi
Gazzede 2 Filistinli Daha Şehit Edildi

Gazze'de 2 Filistinli Daha Şehit Edildi

İşgalci İsrail uçakları Gazze’ye yeniden saldırdı, Halk Direniş Komiteleri mensubu 2 direnişçi şehit oldu.

10 Mart 2012 Cumartesi 17:15A+A-

Dünden beri Gazze’ye karşı havadan ve karadan saldıran Siyonist işgal ordusunun bugün öğleden sonra Gazze’nin güneyinde bulunan Han Yunus şehrine yaptığı hava saldırısında hedefteki motosikletin üzerinde bulunan Halk Direniş Komiteleri'nin askeri kanadı Nasır Salahuddin Tugayları'na mensup iki mücahidin şehit olduğu bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri bugünkü saldırıyla ilgili verdiği bilgide, işgal ordusuna bağlı savaş uçaklarının bugünöğleden sonra Gazze’nin Han Yunus şehrinde motosiklet kullanan iki mücahide saldırması sonucu mücahitlerden ikisinin de şehit olduğunu belirtti.

Muhabirimiz devamla, Nasır Salahuddin Tugayları'na mensup mücahitler olduğu belirlenen iki şehidin Hüseyin Behrem El-Berim ile Mansur Kemal Ebu Nusayra oluğunu söyledi.
 
Diğer taraftan dün şehit olan mücahitleri Cebaliya mülteci kampının doğusundaki Şehitler Mezarlığı'nda defnetmeye çalışan kalabalığa ateş açan işgal askerlerinin dört kişiyi yaraladığı bildirildi.
 
Siyonist işgal ordusunun son 24 saat içinde Gazze’ye karşı sürdürdüğü saldırılarda şimdiye kadar 15 kişi şehit oldu 25’ten fazla kişi de yaralandı.
 
Bu arada saldırılara misilleme olarak direnişçilerin füze saldırıları devam ediyor. Füzelerin isabet ettiği Siyonist yerleşim yerlerinde sürekli sirenler çaldığı ve işgalcilerin sığınaklara girdiği bildiriliyor.
 

HABERE YORUM KAT