1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Gazze direnişine sahip çıkan Ahmet Davutoğlu’na Siyonist yandaşlardan linç kampanyası
Gazze direnişine sahip çıkan Ahmet Davutoğlu’na Siyonist yandaşlardan linç kampanyası

Gazze direnişine sahip çıkan Ahmet Davutoğlu’na Siyonist yandaşlardan linç kampanyası

​​​​​​​Filistin Direnişine ve Aksa Tufanı operasyonuna sahip çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na karşı Siyonist İsrail yandaşları tarafından çirkin bir linç kampanyası başlatıldı.

17 Ekim 2023 Salı 19:59A+A-

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İşgalci İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarından dolayı Hamas’a destek veren paylaşım yaptı.

İzzedddin El-Kassam’ın görüntülerinin de yer aldığı videoya Davutoğlu, "Filistin asla yalnız değildir, Gazze asla yalnız değildir. Zafer mutlaka inananların olacaktır!" mesajını yazdı.

Davutoğlu’na destek videosu üzerine Türkiye’de kümelenmiş ve işgalci İsrail’in katliamlarını olumlayan ve İsrail adına dezenformasyon yapan Siyonist yandaşlar tarafından linç kampanyası başlatıldı.

Söz konusu videoda, Ahmet Davutoğlu: "“Mescid-i Aksa için ayağa kalkan kardeşlerime selam olsun. Kudüs için ayağa kalkan yiğitlere selam olsun. Bir baba 15 yaşında şehid edilmiş kızının cesedine kapanmıştı. Kucaklaştık ve ağladık. Bunu yaşamayan Gazze’deki cinayetleri anlayamaz. Neden şimdi biliyor musunuz? 75 yıldır süren bir zulüm var ve Mescid-i Aksa 56 yıldır işgal altında. Aylardır Mescd-i Aksa işgalci İsrail postalları tarafından kirletiliyor. Bu savaş kutsalını korumak isteyen Filistinli kardeşlerimiz ile kutsalı çiğnemek isteyen zalim rejim arasında. Türkiye’nin bu konu ile alakası var diyenler, binlerce kilometreden gelen ABD ve İngiltere donanmasına bakıp utansınlar. Filistin asla yalnız değildir, Gazze asla yalnız değildir. Zafer mutlaka inananların olacaktır!” konuşmasını yapmıştı.

İzzedin el-Kassam’ın görüntüleri, işgalci İsrail’in katliam görüntüleri ve Hüda-Par, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin ortaklaşa düzenlediği Özgür Filistin Mitingi'nde Davutoğlu'nun yaptığı açıklamalardan kesitler de kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

2 Yorum